in

Moeder en zoontje aangereden door vrachtwagen: jongetje (8) overleden

In de Otegemstraat in Zwevegem is deze namiddag een zwaar ongeval gebeurd. Een moeder werd met haar bakfiets op het zebrapad aangereden door een vrachtwagen. In de bakfiets zat ook haar zoontje van 8 jaar. Hij heeft het ongeval niet overleefd.

Lees ook
Man (36) uit IJsselmuiden verdacht van misbruik zes kinderen: Moeder verdedigt hem

Het ongeval gebeurde kort na vier uur in de Otegemstraat, maar over de omstandigheden is nog niet veel duidelijk. Het kind zou bij zijn moeder in de bakfiets gezeten hebben toen ze onder een vrachtwagen terecht kwamen. De moeder is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Over de toestand van het kind is officieel nog geen info bekend, maar volgens getuigen zou het gaan om een jongetje van 8, en zou het overleden zijn.

Lees ook
Jonge vrouw 15 jaar vastgehouden op erf als huisslaaf

Het nieuws gaat als een schok door Zwevegem. Net afgelopen weekend is een SAVE-bord onthuld voor Kato Vandenbogaerde. Het meisje van 12 overleed bijna vier jaar geleden bij een ongeval in de Bekaertstraat. Ze kwam toen op haar fiets onder een vrachtwagen terecht. Na dat ongeval maakte Zwevegem versneld een fietsstraat van de Bekaertstraat.

Een SAVE-bord is een blijvende herinnering aan slachtoffers in het verkeer.

Samantha de Jong verkracht door 4 mannen

Vrouw overlijdt na val in sloot tijdens uitlaten hond Max