in

Moeder (38) gaat naar bed met twee 15-jarige jongens

ROSEVILLE – Een 38-jarige moeder uit de Amerikaanse staat Minnesota is gearresteerd, nadat ze s*ks zou hebben gehad met twee 15-jarigen in een hotelkamer, meldt lokale krant Star Tribune. Na het sturen van een aantal telefoonberichten nodigde de Amerikaanse de jongens uit in haar bubbelbad, waar ze het tweetal schijnt te hebben betast. Vandaag verschijnt ze voor de rechter.

Lees ook
Ze vonden haar dik, nu wil elke man met haar naar bed volgens Eva

Allison Shardin verbleef in Roseville in hetzelfde hotel als de drie jonge jongens, die daar waren voor een ijshockeytoernooi. Ze stuurde een van hen Snapchat-berichten waar ze een boekje open deed over de ’huwelijksproblemen met haar man’. De vermeende m*sbruiker is getrouwd en heeft daarnaast ook twee kinderen van 8 en 12 jaar oud.

Na het heen en weer sturen van berichten werden de tieners in haar hotelkamer uitgenodigd. De moeder vroeg ze alle drie naar hun leeftijd om hen vervolgens te bombarderen met s*ksuele opmerkingen. Twee van de jongens zouden s*ksueel door haar m*sbruikt zijn, terwijl een derde moest toekijken.

Lees ook
Jemima kan in de toekomst kijken via asperges: Dit staat ons in 2024 te wachten

’Alleen gezoend’
Volgens de politie zou Shardin na het s*ksuele m*sbruik zelfs naar de ijshockeywedstrijd van de jongens zijn gaan kijken. Donderdag werd ze gearresteerd en vandaag staat ze voor de rechter. De moeder houdt zelf haar onschuld vol en beweert de jongens ’alleen gezoend te hebben’. Ook zou ze hun gevraagd hebben om een condoom, maar zette ze het s*ksuele contact naar eigen zeggen niet door.

Meteorologen zien de bui hangen: ”Het gaat extreem hard sneeuwen”

Meester uit school in Geraardsbergen opgepakt voor zedenfeiten met peuters