in

Pasgeboren baby krijgt neuscorrectie omdat moeder niet tevreden is met neusje

Wanneer een kleintje gezond geboren wordt dan zijn we ontzettend dankbaar. Over het algemeen zijn de kersverse ouders vanaf de eerste seconde trots, echter is dat niet altijd het geval.

Online plaatste een vader zijn verhaal en zorgen online in de hoop advies te krijgen van anderen en hun meningen te lezen. Het probleem ligt in het feit dat de jongen het grootste deel van de kenmerken van haar, een mooie vrouw, heeft, terwijl onze dochter meer op mij lijkt…”

Lees ook
Monteur snijdt per ongeluk hoofdgasleiding door en gaat ervandoor

Zijn kleine meisje heeft een hele hoge haarlijn, dunne lippen en een iets grotere neus, kortom net als haar vader.

”Onze dochter is 21 dagen geleden geboren en in die tijd heeft mijn vrouw niets anders gedaan dan zich bijna altijd uiten over hoe teleurgesteld ze is over het uiterlijk van de baby.”

Hij keek naar zijn vrouw en hoorde haar tegen hun pasgeboren dochtertje zeggen: “wat zou ik willen dat je meer genen van mijn kant had: wij vrouwen in de familie zijn allemaal knap, bijna tijdloos, niet zoals die van je vader. Je broer heeft prachtige zachte en volle lippen en jij hebt van die ‘potlood’ lippen – oooh het zal heel moeilijk voor je te zijn om op te groeien als een meisje. Maar maak je geen zorgen, ik zal voor je zorgen. Ik zal je een neuscorrectie laten doen zodra je oud genoeg bent.”

Lees ook
Deze vrouw at 5 jaar lang slechts één snee brood per dag – maar kijk haar nu eens

Deze vader hoorde het de eerste weken maar gewoon aan, echter was hij het op een gegeven moment zat en kreeg hij ruzie met zijn vrouw. Hij denkt erover na om te scheiden van zijn vrouw. Hoe zou jij reageren in deze situatie?

Nicol Kremers kent geen grenzen meer en laat nu echt alles zien

2 nonnen gaan op missie in Afrika – wanneer ze terugkeren, zijn ze beide zwanger