in

Moeder komt er via Facebook achter dat haar vermiste dochter Alesha (6) dood is

De moeder van Alesha MacPhail (6) kwam er via een Facebook bericht achter dat haar dochtertje dood was aangetroffen in een bos.

Oproep
Alesha was rond 06.25 uur verdwenen uit haar huis in Rothesay op het eiland Bute in Schotland en werd tweeënhalf uur later gevonden. De moeder deed vanwege de vermissing van haar dochter een oproep op Facebook. Naast één foto schreef Angela: “Mijn dochter is vermist als iemand informatie heeft help dan alsjeblieft.” Kort daarop werd ze door iemand via Facebook gewezen op een ander bericht, waarin stond dat het lichaam van een jong meisje was gevonden.

Lees ook
Onbeschofte passagier vastgebonden in vliegtuigstoel: Ze liet alleen maar scheten

Toen meerdere mensen linkjes naar nieuwswebsites hadden geplaatst onder het bericht van de moeder, kwam ze erachter dat het inderdaad om haar dochter ging. De politie bevestigde dat Alesha’s lichaam werd ontdekt in het bos op de plaats van een verlaten hotel. Het hotel is in 1970 gesloopt en ligt op ongeveer 20 minuten lopen vanwaar ze is verdwenen.

Lees ook
Man overleden nadat hij met rolstoel te water raakt

Detective
Stuart Houston, detective van de Schotse politie: “Deze dood van een 6-jarig kind heeft de hechte gemeenschap van ons eiland op zijn kop gezet en het is absoluut noodzakelijk dat we te weten komen wat er met haar is gebeurd.”

Verpleeghuis weigert ambulance te bellen voor mishandelde Elisabeth (84)

Ruzie man & vrouw om afstandsbediening loopt uit de hand: Man krijgt 18 hechtingen