in

Moeder waarschuwt anderen nadat zoon’s tong opzwelt en blauw wordt tijdens bezoek aan oma

Als moeder of vader blijf je je zorgen maken over de veiligheid van je kinderen. We weten allemaal dat de wereld een gevaarlijke, onvoorspelbare plek is en dat het leven wreed kan zijn.

Natuurlijk doen we ons best om onze kinderen van gevaren weg te houden, maar helaas is dit niet altijd mogelijk.

Een moeder, uit de buurt van Lancaster, Engeland waarschuwt nu anderen nadat haar zoon een spoedoperatie nodig had om zijn leven te redden, over zoiets eenvoudigs als een plastic fles uit de winkel.

Riley’s tong zat vast en begon op te zwellen. Toen zijn moeder, Clare, hem naar het ziekenhuis bracht, vertelden artsen haar dat hij misschien zelfs zou sterven.

Volgens Metro had Riley zijn grootmoeder bezocht voordat het incident plaatsvond.

“Ze maakte een ​​drankje voor hem en gaf een pakje chips voor het voetbal,” zei Clare. “Ze voelt zich nu schuldig, maar het was helemaal niet haar schuld.

Lees ook
Dokters halen lintworm van 18 meter uit patiënt (foto’s)

“Ik hoorde een mompel en hij zei” mama! mamma! Mijn tong zit vast! ” Ik dacht dat het niets belangrijks was en we stopten.

Ik dacht dat ik het er gemakkelijk uit zou halen. Ik probeerde de dop van de fles open te draaien en te kijken of we het zo lukte, maar dat lukte niet.

“Riley schreeuwde” bel een ambulance! “Al die tijd dachten we niet dat hij in gevaar was, we voelden ons een beetje dom om naar het ziekenhuis te gaan.”

Het bleek echter dat Riley in ernstige problemen verkeerde.

“We gingen naar A&E en een verpleegster kon het ook niet losmaken,” ging Clare verder.

‘Riley was echt overstuur en schreeuwde. Een arts slaagde erin de fles eraf te halen, toen bleek het dat de deksel op zijn tong zat. Dat was toen het beangstigend werd. ‘

Artsen slaagden erin de fles af te snijden, maar de deksel wilde niet toegeven.

Niet in staat om buizen door zijn keel te krijgen – omdat de fles in de weg zat – was algemene verdoving uitgesloten. Er waren angsten dat hij elk moment kon stoppen met ademhalen en een hartstilstand kreeg.

Lees ook
Van wie is deze boxer? Brandweer rukt uit om ondergoed op beveiligingscamera

Clare vertelde: “De chirurgen zeiden:” Dit is echt serieus. We moeten je waarschuwen dat hij zou kunnen sterven ‘.

“Ik dacht hoe kan dit in vredesnaam gebeuren door een flesje water? Ik was bij mijn moeder en we waren gewoon radeloos. ‘

Bevrijden
Gelukkig kon een team van tien het deksel verwijderen terwijl Riley verdoofd was. De kleine jongen bracht een nacht in het ziekenhuis door terwijl de zwelling afnam, maar zijn moeder is gewaarschuwd dat hij verdere operaties nodig had.

Clare voegde eraan toe: “Ik denk niet dat hij zich de ernst ervan realiseerde. Hij geniet ervan door de tuin te rennen alsof er niets is gebeurd. ”

God zegene je, Riley. We sturen al onze gedachten en gebeden in jouw richting.

Deel dit artikel om de waarschuwing van Clare over flessen en doppen verder te helpen. Je weet maar nooit, het kan iemands leven redden.

Bruid vind geheime boodschap van overleden moeder op trouwschoenen

Afgekickte mama deelt schokkende foto van hoe ze er 4 jaar geleden uitzag. (Niet voor gevoelige kijkers)