in

Mona (51) is niet weg te slaan bij haar Nigeriaans internetliefje (25): “Ik ben de ware voor hem!”

De quest naar liefde kent geen grenzen, zo ontdekte Mona Lewis, een 51-jarige vrouw, toen ze verliefd werd op iemand uit een totaal andere wereld. Haar verhaal is een boeiende odyssee van passie en vertrouwen, die begon met een eenvoudige uitwisseling van tweets over muziek. Het leidde haar naar een romantische verbintenis met een man uit Nigeria, een prins, zoals bleek. Dit is geen alledaags liefdesverhaal; het is een verhaal van het volgen van je hart, zelfs als dat betekent dat je de conventionele wegen verlaat.

In mei 2020 nam Mona een onverwachte wending in haar leven toen ze reageerde op een tweet over muziek. Dit resulteerde in een verrassende interactie met Spencer, een inwoner van Benin, Nigeria. Spencer, die zichzelf voorstelde als acteur en model, intrigeerde haar onmiddellijk. Ondanks dat ze elkaar nooit hadden ontmoet, ontstond er een band tussen hen.

Lees ook
Mijn neef is mijn familie aan het vermoorden”: vier doden, onder 2 twee kinderen

Onzichtbare connectie
Gedurende zes maanden communiceerden Mona en Spencer via berichten, zonder enig idee te hebben van elkaars uiterlijk. Mona werd geleid door haar gevoel: “Het ging mij niet om zijn uiterlijk of leeftijd, maar om zijn persoonlijkheid.” Deze mindset veranderde echter enigszins toen ze ontdekten dat er een aanzienlijk leeftijdsverschil was – Mona was op dat moment 48, terwijl Spencer slechts 27 was.

Familiale bezorgdheid en twijfels
Toen Mona haar familie over Spencer vertelde, kreeg ze gemengde reacties. Haar zoon en zus uitten hun bezorgdheid, vooral over het risico op bedrog, een bekend fenomeen bij relaties met aanzienlijke leeftijds- en culturele verschillen. Mona’s zus was vooral bezorgd dat Spencer verborgen motieven kon hebben.

Magische ontmoeting
Ondanks de twijfels besloot Mona in december 2020 naar Lagos te reizen en Spencer persoonlijk te ontmoeten. De ontmoeting overtrof al haar verwachtingen: “Het was als vuurwerk. Ik werd als een prinses behandeld; het was magisch,” herinnert Mona zich.

Lees ook
Vliegtuigje crasht op auto, 2 doden

Kleine onthulling
Twee jaar later, tijdens een bezoek, onthulde Spencer dat hij eigenlijk net 25 was geworden, een klein detail dat Mona niet afschrok. Ondanks slechts twee ontmoetingen, zijn er nu gesprekken over een huwelijk en het regelen van een visum zodat Spencer bij Mona kan komen wonen.

Liefde zonder grenzen
Mona is er vast van overtuigd dat Spencer haar ware liefde is. “Na jaren van ongelukkige relaties, weet ik honderd procent zeker dat Spencer mijn zielsverwant is.” Hoewel we de privéfoto’s van het paar niet kunnen delen vanwege exclusiviteit met roddelbladen, illustreert hun verhaal dat ware liefde geen grenzen kent en dat het soms de moeite waard is om de sprong te wagen, ongeacht de hindernissen.

Man gooit zijn gewonde Chihuahua in de vuilnisbak: hij wil geen 700 euro aan dierenartsenkosten betalen

Kind (4) ontsnapt aan aandacht leraren en raakt zwaargewond in vijver