in

Zilvervis van 3 centimer kruipt in oor van Maxime tijdens slaap

Het zilvervisje of suikergast is een klein en vleugelloos insect. De naam verwijst naar de zilverachtige glans van de schubben die het lichaam bedekken en misschien ook naar zijn vermogen om watervlug weg te glippen. Zilvervisjes worden tot 2,5 centimeter lang en komen in Nederland en Belgie vooral voor in vochtige hoeken in badkamers of keukenkastjes.

Lees ook
De dochter van Anna (40) maakte deze tekening: ‘Mijn dochter vertelde dat ze een geheim had met papa’

Maxime had het laatst nog met haar vriend over het zilvervisje en haar nachtmerrie is uitgekomen. Er was namelijk een zilvervisje in haar oor gekropen.

In het menselijk lichaam zitten uiteraard ook gaatjes en dat weet het Zilvervisje ook. Als je bijvoorbeeld lekker hebt gedoucht voordat je gaat slapen, en er zit nog wat vocht in je oren. Dan is dat een heerlijk vochtig en warm plekje voor een Zilvervisje. Je hoeft er dus ook niet raar van op te kijken als er eentje in je oor kruipt.

Lees ook
Anna heeft probleem aan de schoolpoort: "Alle vaders krijgen een stijve lat als ze me zien!"

Deze kwam bij Maxime er zelf niet meer uit, dus bracht ze een bezoekje aan de huisarts om het beestje te verwijderen. Al huilend zit ze bij de dokter, die haar een kleine verdoving geeft voor de pijn. Als die eenmaal is ingewerkt, tovert de dokter het insectje met een grote tang tevoorschijn. Maxime heeft alles gefilmd, en laat het met liefde aan haar volgers zien.

Beenloze Han (55) leeft al jaren in een busje: ”Ik heb niks”

Na een ruzie van 17 seconden wordt Wesley in zijn hart gestoken en sterft