in

Nederlandse conducteur mept dreigventje hard tegen de grond

Het is dinsdag, een van die minder geliefde dagen van de week, waarin het weekend nog vers in het geheugen ligt en het volgende weekend nog ver weg lijkt. Dus waarom niet even ontspannen met een video?

Laten we inzoomen op station Hoorn, waar een jongeman van Somalische afkomst een conflict kreeg met een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen.

Lees ook
Supermarktmedewerker neergestoken, jongen (16) opgepakt

De 21-jarige man wordt ervan beschuldigd de conducteur ernstig te hebben bedre!gd en zelfs enkele klappen te hebben uitgedeeld voordat hij werd overmeesterd.

Na zijn eerste c0nfrontatie wist de jongeman echter te ontsnappen en ging hij opnieuw de confrontatie aan.

Wat hij waarschijnlijk niet had verwacht, maar wel aan den lijve heeft ondervonden, is dat de conducteur bekwaam is in zelfverdediging, met zelfs enkele MMA-technieken.

Hoewel de beelden al wat ouder zijn, gaan ze nu opnieuw viraal en daarom hebben we besloten ze te delen. Op de video is te zien hoe de conducteur enkele ferme klappen uitdeelt.

Lees ook
Mirjam (42) laat haar dochtertje steriliseren: ”Mag nooit kinderen krijgen”

Maar daar stopt het niet, want op een gegeven moment tilt de NS-medewerker de jongeman op en smijt hem hard op de grond.

Dat lijkt effect te hebben, want plotseling is de bravoure verdwenen en ligt hij kermend op de grond. Soms is karma onverbiddelijk.

Hoewel hij niet veel later door de p0litie is opgepakt, mocht hij na een kort verhoor alweer vertrekken.

Hij werd ook door een arts onderzocht en bleek niet ernstig gew0nd te zijn, waardoor verdere behandeling niet nodig

Man krijgt 14 dagen voorwaardelijk voor tonen geslachtsdeel onder minirokje

Fikse kritiek op close-up foto van Juultje Tieleman d’r ondergoed: ‘Vaderloos gedrag dit!’