in

Nederlandse stripper die live op tv uit de kleren gaat, heeft ook pikant Instagram-account (foto’s)

Tijdens de uitzending van Vandaag Inside op 16 november was er opeens een ‘speciaal’ momentje. In het publiek ging plots een bevallige dame uit de kleren. “Wat gaan we nou krijgen”, zei een aangenaam verraste René van der Gijp. Zowel de tafelgasten als het publiek lachten, terwijl de stripper zelfverzekerd haar rondje maakte in de studio. Maar waarom deed ze dat nu?

Lees ook
Anneke (88) voelt zich eenzaam tijdens kerst: “Niemand heeft nog tijd voor mij”

“Een activist”, merkte Van der Gijp op. Wat later wordt duidelijk dat de dame in kwestie ‘op uitnodiging’ aanwezig was en Mercedes heet. “Twee mooie koplampen”, gaf de presentator nog mee. Het toneelstukje diende een beetje als tegengeluid tegen activisten die vandaag de dag zomaar evenementen verstoren of hun hoofd of andere lichaamsdelen vastkleven aan dure schilderijen.

Indrukwekkende kiekjes op Instagram
Wij wilden wel eens weten wie die Mercedes precies is en namen eens een kijkje op haar Instagram-profiel. En wat waren we blij verrast, zeg! Er valt te lezen dat Mercedes Jade, zoals ze zichzelf noemt, danseres en activiteitenplanner is. En er staat nu ook: “Bekend van tv”. Daarnaast houdt ze van de natuur en is ze vegan. Het zijn echter vooral de foto’s die ze deelt op Instagram die onze aandacht trekken. Amai!

Pas op voor deze enge man! Gluurt bij mensen naar binnen en loopt ook zomaar mee naar binnen

Ambulancemedewerkster naar fatale crash eigen dochter: ‘Herkende haar pas later’