in

Neefje Nicolette van Dam komt onder tram terecht

Afgrijselijk nieuws voor Nicolette van Dam en haar familie. Haar neefje is vanmorgen namelijk aangereden door een tram. Dat gebeurde in Amsterdam, ter hoogte van station Rai. De brandweer werd opgeroepen en daarna is het neefje met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Met spoed naar ziekenhuis
Volgens De Stentor kwam het slachtoffer rond 11.30 uur in botsing met de tram. Dat gebeurde op het fietspad, waar ook een stuk tramrails ligt.

Lees ook
Burenruzie: Buurvrouw laat scheten door de brievenbus

De jongen kwam bekneld te zitten onder de tram. De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team waar onder andere een trauma-arts bijzit waren snel ter plaatste. Nadat het slachtoffer door de Brandweer bevrijd was, werd hij met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis.
Daar aangekomen bleek hij letsel aan het been te hebben. Volgens de politie wordt er onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Lees ook
Kind ligt dood in vuilniszak op balkon, politie doet onderzoek

Veel sterkte!
Hoe erg het neefje van Nicolette van Dam eraan toe is, kan niet worden gezegd. Echtgenoot Bas Smit laat aan Shownieuws weten dat de jongen inmiddels weer thuis is.
Hoewel we niet exact weten hoe ernstig de verwondingen zijn, willen we hem veel sterkte toewensen. Laat je (lieve) reactie achter in de comments!

Nederland doet niet mee aan Eurovisie Songfestival 2025

Man stort in op Schiphol: Blijkt Gordon te zijn