in

Net binnen: ‘Gordon als vermist opgegeven’

Er zijn (grote) zorgen om Gordon, want waar is hij? Hij is van social media verdwenen. Gisteren verwijderde hij zijn Instagram pagina en kort daarvoor plaatste hij nog een vreemd bericht.

Onlangs kwam het slechte nieuws voor Gordon dat hij zijn zaak Blushing eerder moet sluiten dan verwacht. Dat stond voor 1 oktober gepland, echter moet dat nu direct gebeuren.

Lees ook
Levenloos lichaam vermiste Paul Horrée (51) gevonden

Hij liet weten: “We gaan aanstaande zondag al dicht, omdat er echt niemand is om in te roosteren. Een diepe teleurstelling maar inmiddels zijn mijn tranen opgedroogd en verlaat ik met opgeheven hoofd mijn zaak.”

De presentator kreeg wellicht een heleboel reactie op de sluiting. Daarna deelde hij een opmerkelijke spreuk op zijn Instagram Stories. “Ik huil niet om mensen, ik huil om hoe ik behandeld word want ik verdien dat niet.” Daarna verwijderde hij zijn Instagram.

Lees ook
Vermiste Cees (72) uit Oosterhout dood gevonden

Eerder kwam aan het licht dat het klachten regende over de hygiëne in Blushing. “,Volgers klagen vaker bij ons over de horecazaak van Gordon”, klonk het. Daarop stroomden er foto’s binnen over onsmakelijke toestanden in de zaak. Ook de service ligt onder vuur. “De bestellingen gingen ook helemaal mis en alles werd door elkaar gehaald. Ook wordt er veel geklaagd over personeel dat alleen maar Engels spreekt en niet vriendelijk is.”

Vermist meisje (12) misbruikt door visser

Man sloopt langsrijdende auto’s met losgerukte slagboom in Ter Apel