in

Nicol Kremers heeft een nieuwe ‘hele gestoorde’ vriend en die kennen we helaas allemaal

Nicol Kremers en Alex Soze lijken het erg gezellig te hebben samen op een terrasje. Ze waren deze week volop aan het lachen, en er waren zelfs stijve tep*ls in het spel.

Nicol plaatste de video met Alex op haar TikTok-kanaal. In de video is te zien dat de veter van Nicol los is, en ze vraagt aan Alex of hij hem even kan strikken.

Lees ook
Kevin: "Mijn vriendin wil dat ik van bil ga met haar zus. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen!"

Alex reageert lachend en zegt dat hij alles doet voor twee worstenbroodjes. Vervolgens geeft hij Nicol een kus op haar voorhoofd en ze lachen samen. Veel mensen denken dat dit toneelstukje een verwijzing is naar Peter Gillis, de eigenaar van vakantieparken.

Peter is namelijk vanwege zijn omvang niet in staat om zijn eigen veters te strikken.Nu Nicol niet meer beschikbaar is om hem te helpen, gebruikt Peter een schoenlepel om zijn schoenen aan te trekken, zoals te zien was in een aflevering van het programma Massa is Kassa.

Lees ook
“Mijn vrouw wil drie keer seks per nacht, maar ik kan haar tempo niet volgen” Wat nu?

Daarnaast valt er iets op in de video van Nicol, namelijk haar prominente tep*ls. Dit kan erop wijzen dat Nicol het erg koud had. Of misschien juist erg warm, wat zou kunnen betekenen dat er iets moois opbloeit tussen Nicol en Alex. We zullen het in de gaten houden!

16-jarige jongen verliest arm bij bedrijfsongeval

Bejaarde magere kat zonder pardon op straat gedumpt