in

Niemand zag het aankomen: Frans Bauer onthult kankerdiagnose

Frans Bauer onthult dat zijn broer Dorus lijdt aan kanker, slechts enkele maanden nadat zijn vrouw Mariska een herseninfarct kreeg. De zanger deelde het nieuws met zijn fans en vertelde dat de familie nog wacht op een operatiedatum voor Dorus.

De 54-jarige Dorus is bekend van de diverse realityshows rondom de familie en is normaal gesproken te vinden bij de fankraam van zijn zes jaar jongere broertje tijdens concerten. Hoewel Frans beweert dat de prognose van Dorus goed is, is het onbekend welke vorm van kanker hij heeft.

Lees ook
Nederlandse stripper die live op tv uit de kleren gaat, heeft ook pikant Instagram-account (foto's)

Deze tragische gebeurtenis komt bovenop de herseninfarct van Mariska begin dit jaar. Frans uitte zijn emoties in een interview met De Telegraaf: “Er is weer een emmer ellende waar we overheen moeten komen. Ik denk wel eens: wanneer stopt het? Mensen kennen mij als een gelukkig mens, maar ondertussen is er de afgelopen jaren al genoeg ellende en mislukkingen geweest.”
Frans Bauer

Lees ook
Jongeman eist gratis uren met escort omdat hij bij vorige afspraak ’niet kon presteren’

De fans van Frans en de realityshows kennen Dorus goed en zullen geschokt zijn door dit nieuws. De familie Bauer heeft al veel tegenslagen moeten doorstaan en het is onduidelijk wat de toekomst zal brengen.

Vier Limburgse kleuters naar ziekenhuis na vinden en proeven cocaïne

Nicol Kremers wil OnlyFans-account uitbreiden: ‘iets met dieren’