in

Nieuwe ranzige beelden opgedoken van zanger Marco Borsato met minderjarigen

De geruchten rondom Marco Borsato blijven toenemen sinds het openbaar Ministerie aankondigde dat hij wordt vervolgd voor beschuld!gingen van m!sbruik van een minderjarige, in de periode van 2014 tot 2019.

Het slachtoffer, dat aanvankelijk twijfelde om haar verhaal te delen, voelde zich later gesterkt door de speculaties over de zanger en deelde haar kant van het verhaal in De Telegraaf.

Lees ook
Vermiste Eline (18) gevonden

Ze beweert dat Borsato ongepaste handelingen met haar heeft verricht toen ze slechts 15 jaar oud was. Onlangs zijn er nieuwe beelden opgedoken uit de tijd dat Marco coach was bij The Voice Kids, waarop hij te zien is met jonge deelnemers.

Deze beelden circuleren nu op Twitter, en zoals verwacht zijn de reacties verdeeld. Tegenstanders van Borsato beweren: “Ik ben het ermee eens… helaas. Je moet je handen thuis houden bij kinderen, hoe onschuldig het ook mag lijken.

Lees ook
Wielrenner veroorzaakt ongeluk en vlucht nadat hij wandelaar haar heup breekt: ‘Ga weg joh, ik belde toch drie keer?’

Ik heb dit altijd al als problematisch beschouwd.” en “Elke vorm van aanraking, of het nu een knuffel, kus of streling is, is gewoon FOUT, klinkt het.”

Overleden baby’tje in plastic bakje in koelkast

Hand van snelwegplakker zwaar verminkt omdat hij te vast zat: ‘We kregen hem er niet vanaf’