in

Opnieuw enorme dreun voor Gordon

Gordon deed recent in Casa di Beau zijn verhaal over de veelbesproken breuk met verloofde Gavin (zie video). Het kwam hem op heel veel kritiek te staan. En helaas is ook het volgende tv-optreden van de zanger niet heel goed bevallen bij het publiek.

Gordon dook op in het programma Verborgen Verleden, maar dat werd volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp ‘wel héél dramatisch’ bekeken. Gordon liet in Verborgen Verleden andermaal zijn tranen de vrije loop, dit keer omdat hij er achter kwam dat zijn voorouders net als hij erg muzikaal waren.

Lees ook
4 moslims bewust aangereden: Alle slachtoffers komen om

Dramatische kijkcijfers

Wat ook om te janken was, waren de kijkcijfers van de aflevering met Gordon. “Na het veelbesproken interview in Casa di Beau was Gordon zaterdag te gast in Verborgen Verleden op NPO 2. Helaas was dit geen lineaire kijkcijferknaller”, schrijft Tina op haar eigen kijkcijferkanaal.

“Gordon scoorde 104.000 kijkers minder dan Raven van Dorst vorige week en kwam uit op 428.000 kijkers. In de commerciële doelgroep zelfs een dramatische score: 2,2 procent. Oef. Dat is wel heel laag en het is zelfs de laagste score in die doelgroep van de hele top 60 zaterdag.” Beelden van Gordon in Verborgen Verleden zie je in de video onderaan.

Lees ook
Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht

TV-comeback ver weg

Tina vreest voor Gordon dat deze teleurstellende cijfers gaan betekenen dat commerciële omroepen niet snel meer met hem in zee zullen gaan. “Wanneer we Gordon weer op tv zien ergens? Zou hem een docu-achtige serie aanraden. Coach in The Voice en panel van Ik Hou Van Holland of iets dergelijks zit er niet in, denk ik.” Een vast contract zal ook lastig gaan worden, vermoedt Tina. “Gordon heeft al vele jaren geen kijkcijferhits gepresenteerd en hij maakt veel te graag ruzie met iedereen. En dan is Gordon ook nog eens duur.”

Harrie (60) geniet al 30 jaar van een bijstandsuitkering: ”Ik leef als een koning”

Politie slingert asociale trouwstoet voor duizenden euro’s op de bon