in

Patty Brard vindt Erica Meiland lelijk en adviseert cosmetische ingrepen

Patty Brard heeft opnieuw voor de nodige ophef gezorgd. De bekende televisiepersoonlijkheid is van mening dat Erica Meiland er goed aan zou doen om zichzelf te laten behandelen met botox en fillers.

Tijdens een aflevering van Chateau Meiland VIPS, opperde het Shownieuws-gezicht dat Erica wel een ‘opfrissertje’ zou kunnen gebruiken.

Het is algemeen bekend dat Patty Brard een fervent voorstander is van cosmetische ingrepen.

Lees ook
Alsnog bizarre beelden gelekt van Sunneklaas op Ameland!

Ze heeft zelf al diverse ingrepen ondergaan en schuwt er niet voor terug om anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen.

Echter, haar promotie van dergelijke behandelingen roept vragen op over haar verbondenheid met de realiteit en de gezondheidsrisico’s die hiermee gepaard kunnen gaan.

Brard lijkt te suggereren dat Erica Meiland er eigenlijk gewoon ‘lelijk’ uitziet en dat cosmetische ingrepen haar kunnen helpen om haar uiterlijk te verbeteren.

Ze adviseert Erica om haar wangen te laten liften en oppert ook het gebruik van botox. Brard gaat zelfs zo ver dat ze aanbiedt om een afspraak te regelen met een cosmetisch arts.

Erica lijkt echter niet onder de indruk van het advies en slaat het beleefd af.

Lees ook
Stephanie (23) "Ik ben te heet voor iemand die weinig verdient"

Haar dochter, Maxime Meiland, vraagt vervolgens aan Patty of ze zelf tevreden is met haar eigen uiterlijk, waarop Patty antwoordt: ”Je bent nooit tevreden.”
Erica Meiland

Desondanks lijkt Patty zelf wel tevreden te zijn met haar eigen uiterlijk en geeft ze aan dat ze geen behoefte heeft aan extreme cosmetische ingrepen zoals opvallende lippen.
Erica Meiland

Ze wil simpelweg zichzelf blijven, maar dan ‘fris’.

De opmerkingen van Patty Brard over Erica Meiland’s uiterlijk en haar advies over cosmetische ingrepen hebben de discussie aangewakkerd over schoonheidsnormen en de druk om aan een bepaald ideaalbeeld te voldoen.

Dode bij schietpartij Aldi Zwolle

Man vermoordt vriendin voor online minnares die nep blijkt te zijn