in

Paul laat lipfiller in zijn jongeheer spuiten: ‘Het is een zachte en klonterige ramp geworden’ Foto!

Vandaag de dag staat alles in het teken van het uiterlijk, dit komt met name ook door de perfecte plaatjes en lichamen die we zien op social media.

Waar vrouwen onzeker kunnen zijn over hun voorgevel, zijn veel mannen erg onzeker over het formaat van hun jongeheer.

De onzekere Paul vertelt in gesprek met DailyStar dat hij al heel wat jaren behoorlijk depress!ef is, dit alles heeft te maken met het kleine formaat van zijn jogeheer.

”Als ik in de kleedkamer zie hoe andere mannen uit mijn football-team geschapen zijn, dan schaam ik me voor mijn lengte. Ik loop altijd rond met een handdoek om.”

Paul besloot om online op zoek te gaan naar een oplossing en deze vond hij dan ook, namelijk een pen!s f!ller. Een oplosbaar gel moest dan in zijn jongeheer worden gespoten.

Lees ook
Bekijk hoe Juultje Tieleman ontwaakt tijdens een safari in Afrika

Deze dermal fillers zijn erg populair als het gaat om gezichtsbehandelingen. Er ontbreekt bewijs als het gaat om dit toe te passen voor het vergroten van de omtrek van een jongeheer.

Ondanks dat besloot de onzekere Paul toch de gok te wagen en bezocht hij de Amerikaanse kliniek, PhalloFIL in Dallas, die zijn pipi wel wilde injecteren.

Het middel is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Er is goedkeuring om het te gebruiken voor het vergroten van lippen, echter niet voor de edele delen.

In de kliniek werd Paul verdoofd en de ingreep duurde in totaal een half uurtje. Onder de bovenste huidlaag werd de f!ller geplaatst.

Eigenaar van de kliniek, William Moore, laat weten dat hij duizenden onzekere mannen kan helpen. Volgens hem kunnen mannen dankzij deze ingreep 1,5 to 3 centimeter aan lengte erbij krijgen.

De ingreep kost wel een aardig centje. Bij de kliniek van Moore moet men 10.000 dollar neerleggen voor vier sessies. Een ‘effectieve behandeling’ houdt twintig spuiten in.

Lees ook
Mo (36) en Iris (82) stapelverliefd: ‘Hele bus glijmiddel nodig’

Maar soms gaat het ook mis. Zoals bij Paul. ”Ik wist niets van de procedure, behalve van wat ik online had gelezen. Maar ik wilde het zo graag.

”Ik had het geld niet moeten betalen, maar het is gewoon een emotionele zaak voor jongens weet je. Onze edele delen moeten groot zijn.”

Helaas ging het bij de onzekere Paul helemaal mis. ”Het ziet er niet uit. Het is een grote, zachte en klonterige ramp.

Het lijkt alsof ik aan allebei de kanten van mijn pipi een potlood heb zitten, waar ze een grote lange, rechte tube met vulmiddel ingestopt hebben. Het is totaal verschrikkelijk.”

”Het ziet er zo slecht en onnatuurlijk uit. Ik ben opnieuw depressief. Ik denk nu: wat heb ik gedaan? Ik heb iets kapotgemaakt waar ik niet aan had moeten laten knoeien.”

Freek Vonk deelt vreselijk nieuws: ‘ Mijn kind is na 6 dagen overleden…’

Politie doet inval bij Gerard Joling: ‘Zanger opgepakt’