in

Pikante reclame in Kruidvat Leiden: ‘Sinterklaas niet enige die komt’

Ophef over een pikante reclame van een Kruidvat-filiaal in Leiden. Om enkele seksspeeltjes aan te prijzen bedacht het personeel een pakkende tekst voor op het verkoopbord: ‘Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar’. Maar niet iedereen is daar blij mee.

Dat Kruidvat seksspeeltjes verkoopt, is niet nieuw. In 2019 lanceerde de drogisterijketen een eigen vibratorlijn en ook de populaire Satisfyer, een luchtdruk vibrator, is er al langere tijd te koop.

Lees ook
Man klemt pony in weiland en verkracht dier..

‘Sinterklaas komt’
Maar een ludieke reclame daarover gaat nu viraal op Twitter. Zo deelde Grace gisteren het reclamebord dat ze tegenkwam in een filiaal in Leiden. “Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar”, stond erop. En in kleinere letters: “De kerstman ook ;)”.

Veel mensen reageerden positief op sociale media, maar anderen schreven ook: “Wel lastig voor de ouders die dit in de Kruidvat aan hun kindertjes uit moeten leggen.”

Lees ook
Caroline van der Plas met grote spoed naar ziekenhuis

Bord wordt verwijderd
Een woordvoerder van Kruidvat laat in een reactie aan RTL Nieuws nu weten dat het gaat om een lokaal initiatief. “Dit heeft de winkel zelf bedacht. En natuurlijk houden wij wel van een beetje humor, daar staat Kruidvat ook bekend om. Maar dit is niet onze stijl.”

Kruidvat heeft het filiaal daarom verzocht het bord zo snel mogelijk weg te halen. “Wij zijn een winkel voor het hele gezin, en deze humor past daar niet bij.”

Marokkaanse man spreekt relschoppers aan: geen wonder dat Nederlanders een hekel aan ons hebben

Vreselijk nieuws: 3 jonge kinderen en hun oma zwaargewond bij woningbrand