in

Plus stopt met reclame voor aanbieding wc-papier voor 1 euro: ‘Jong personeel werd uitgescholden’

Supermarkt Plus heeft besloten te stoppen met de promotie van een opmerkelijke actie waarbij klanten zes rollen Page-toiletpapier konden bemachtigen voor slechts 1 euro. De actie, die bedoeld was als een aantrekkelijke aanbieding, ontaardde echter in chaos en scheldpartijen in een filiaal in Utrecht.

Vanuit het hoofdkantoor van de supermarkt wordt de actie omschreven als een ‘zeer scherpe aanbieding’, waarvan werd gedacht dat deze relevant zou zijn gezien de huidige inflatie. De normale prijs voor zes rollen toiletpapier van Page bedroeg 4,25 euro, maar tijdens de actie werden ze aangeboden voor slechts 1 euro.

Lees ook
Nederlandse stripper die live op tv uit de kleren gaat, heeft ook pikant Instagram-account (foto's)

De populariteit van de aanbieding overtrof echter de verwachtingen, waardoor een winkel in Utrecht zelfs bijna geplunderd werd. Klanten vertoonden ongewenst gedrag en scholden het personeel uit. Supermarkteigenaar Marco Meeuwsen benadrukte de inzet van zijn jonge personeel en sprak zijn teleurstelling uit over het gebrek aan respect. “Ik heb te maken met jong personeel dat gewoon zijn uiterste best doet om iedereen zo goed mogelijk te bedienen,” aldus Meeuwsen. “Onderling maakten klanten ook ruzie. Ik heb dringend verzocht aan klanten om zich te gedragen en vriendelijk te blijven tegen de medewerkers, maar dat leek geen nut te hebben.”

Lees ook
Serveerster krijgt ruim 9.000 euro fooi, wordt direct ontslagen

Een woordvoerder van Plus meldde dat soortgelijke ongeregeldheden ook in andere supermarkten plaatsvonden, met name bij de aanbiedingen voor houdbare melk en Unox-soep. Hoewel de supermarkt de waarde van dergelijke aanbiedingen erkent, heeft het besloten voorlopig alleen de promotie van toiletpapier stop te zetten.

Koppel komt vast te zitten tijdens strandwandeling: man (69) overleden

Jan (71) sinds zaterdag vermist, politie zoekt met helikopter en boot