in

Politie slingert asociale trouwstoet voor duizenden euro’s op de bon

Op zondag kreeg een trouwstoet in Ede het ongewenste huwelijksaanzoek van de plaatselijke politie, nadat meerdere verkeersovertredingen werden begaan. Het schijnbaar feestelijke evenement eindigde met meerdere bekeuringen wegens “asociaal rijgedrag”, zo meldt de politie via sociale media.

Lees ook
Dame van plezier onthuld de meest vreemde verzoeken: “het droop van het plafond af”

De feestelijke colonne van auto’s trok de aandacht van de politie toen ze op meerdere fronten de verkeersregels aan hun laars lapten. De trouwende automobilisten werden vier keer beboet omdat ze verzuimden richting aan te geven. Daarnaast negeerden ze rood verkeerslicht, droegen ze geen gordel, veroorzaakten ze onnodig lawaai en overschreden ze op één punt de toegestane maximumsnelheid van 100 kilometer per uur met maar liefst 78 kilometer per uur.

Lees ook
Jutta Leerdam scheurt uit haar broek in de gym

Volgends de politie in Ede komen dit soort incidenten vaker voor. Op zaterdag deed zich een vergelijkbare situatie voor. Het afgelopen jaar escaleerde een soortgelijke trouwstoet, waarbij een motorrijder en de stoet in botsing kwamen, resulterend in ernstig letsel. “Dat wij hier dus hard tegen optreden mag geen verwondering opleveren,” aldus de politie.

Opnieuw enorme dreun voor Gordon

Verschrikkelijk nieuws over ernstig zieke dochter Wendy van Dijk