in

Politie slingert asociale trouwstoet voor duizenden euro’s op de bon

Op zondag kreeg een trouwstoet in Ede het ongewenste huwelijksaanzoek van de plaatselijke politie, nadat meerdere verkeersovertredingen werden begaan. Het schijnbaar feestelijke evenement eindigde met meerdere bekeuringen wegens “asociaal rijgedrag”, zo meldt de politie via sociale media.

Lees ook
De dochter van Anna (40) maakte deze tekening: ‘Mijn dochter vertelde dat ze een geheim had met papa’

De feestelijke colonne van auto’s trok de aandacht van de politie toen ze op meerdere fronten de verkeersregels aan hun laars lapten. De trouwende automobilisten werden vier keer beboet omdat ze verzuimden richting aan te geven. Daarnaast negeerden ze rood verkeerslicht, droegen ze geen gordel, veroorzaakten ze onnodig lawaai en overschreden ze op één punt de toegestane maximumsnelheid van 100 kilometer per uur met maar liefst 78 kilometer per uur.

Lees ook
"Overal in huis hangen spiegels, ik ben verliefd op mezelf. Geen enkele man kan me s*ksueel bevredigen"

Volgends de politie in Ede komen dit soort incidenten vaker voor. Op zaterdag deed zich een vergelijkbare situatie voor. Het afgelopen jaar escaleerde een soortgelijke trouwstoet, waarbij een motorrijder en de stoet in botsing kwamen, resulterend in ernstig letsel. “Dat wij hier dus hard tegen optreden mag geen verwondering opleveren,” aldus de politie.

Opnieuw enorme dreun voor Gordon

Verschrikkelijk nieuws over ernstig zieke dochter Wendy van Dijk