in

Politie valt vakantiepark van Peter Gillis binnen en doet een huiveringwekkende ontdekking

Het lijkt erop dat de goede voornemens die Peter Gillis wellicht voor 2023 had gemaakt, tot nu toe weinig vruchten hebben afgeworpen. De vakantieparkondernemer beleeft een moeilijk jaar en lijkt nog steeds te kampen met tegenslagen.

Deze keer heeft hij een nieuwe boete gekregen, die zijn al niet zo rooskleurige situatie nog verder verergert. Het jaar begon voor Peter Gillis al met enkele problemen, toen hij onverwacht zijn horecafaciliteiten op zijn vakantiepark in Arnhem moest sluiten.

Lees ook
Kijkers Lang Leve de Liefde in shock door ‘borstomvang’ van 23-jarige Claudia!

Maar nu is het de gemeente Asten die zich genoodzaakt voelt om op te treden tegen de tv-persoonlijkheid.Peter wordt beboet voor betrokkenheid bij illagale pr0stitutie die op zijn vakantiepark heeft plaatsgevonden, waar dames van plezier zijn aangetr0ffen.

Twee jaar geleden was er al sprake van een vergelijkbaar incident, toen een vrouw betrapt werd op het verrichten van s*ksuele diensten tegen betaling op de parkeerplaats van vakantiepark Prinsenmeer.

Destijds ontving Peter een waarschiwingsbrief van de gemeente Asten, waarin hij werd geadviseerd om dergelijke situaties te voorkomen.

Herhaling van dergelijke inc!denten werd echter niet getolereerd. Ondanks deze waarschuwing leek Peter Gillis er niet in te slagen om dit soort activiteiten op zijn park te voorkomen.

De politie deed een inval in een van de vakantiehuisjes en trof daar een vrouw en een man aan die betrokken waren bij illaagale pr0stitutie.

Lees ook
Onderzoek wijst uit: taart eten als ontbijt helpt bij afvallen

Dit leidde tot een nieuwe problematische situatie voor Peter. De gemeente Asten heeft geconcludeerd dat Peter Gillis niet genoeg heeft gedaan om pr0stitutie op zijn park te voorkomen.

Als resultaat daarvan is hij gec0nfronteerd met een aanzienlijke b0ete van 10.000 euro. Ontevreden over deze beslissing heeft Peter bezwa*r aangetekend tegen de b0ete.
Gillis

De inval op vakantiepark Prinsenmeer lijkt niet geheel toevallig te zijn geweest. Er was een online advertentie van een Braziliaanse dame die aangaf dat zij zich permanent op het park bevond om haar diensten aan te bieden.

Deze situatie voegde nog meer brandstof toe aan de pr0blemen waarmee Peter Gillis momenteel wordt geconfronteerd.

Medeleerling doodt meisje (18) op school: “Conflict in relationele sfeer”

Crimineel (23) overleden na te vroeg afgegaan explosief in Den Haag