in

Politie voorkomt gezinsdrama in Asten, vader probeerde zoontjes (6 en 7) te vermoorden

De politie heeft in Asten een gezinsdrama voorkomen. Een vader (37) dreigde vrijdag zijn twee zoontjes van 6 en 7 jaar om het leven te brengen. De kinderen lagen versuft op de grond toen agenten het huis binnenstormden.

Zij zijn direct naar het ziekenhuis gebracht, ze waren gewond aan hun hals en hoofd. Inmiddels gaat het naar omstandigheden beter met de kinderen, meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Lees ook  ‘Superopa’ Kees trakteerde buurtkids op Mac in ruil voor huiveringwekkende seks: ‘Hap, hap, hap’

Moeder in paniek
De moeder had in paniek de politie gebeld met de boodschap dat haar kinderen mogelijk waren omgebracht door haar man, laat het OM in een bericht weten. Met haar belden op vrijdagochtend meerdere mensen dat er iets mis was in het huis aan de Elfenbank.

De vrouw had relatieproblemen met de 37-jarige vader van de kinderen. De recherche heeft inmiddels met meerdere getuigen gesproken en verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies in de woning is gebeurd. In het huis is onder andere sporenonderzoek verricht.

Lees ook  Ambulancemedewerkster naar fatale crash eigen dochter: 'Herkende haar pas later'

De vader is na zijn aanhouding verhoord en op maandagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalde dat de man zeker twee weken langer vast blijft zitten. Hij wordt verdacht van twee keer poging tot moord op zijn kinderen.

Melissa “kan geen baan krijgen” vanwege tatoeages, laat elke week drie nieuwe tattoos zetten

Vermiste Cees (72) uit Oosterhout dood gevonden