in

Politie: vrouw (22) die uren vermist was, is aangerand door groep en achtervolgd

De 22-jarige vrouw uit Kamerik, die zondag na een lange zoektocht werd aangetroffen in een weiland in Hamelen, zou zijn aangerand. Dat heeft ze tegenover de politie verklaard.

Toen de vrouw niet thuis kwam, werd er een massale zoekactie op touw gezet. Meerdere politiewagens en een politiehelikopter kamden de omgeving rondom het Vijverbos in Harmelen en de wijde omgeving van Kamerik en Harmelen uit.

Lees ook
Man eist lift van agent: ‘Ik moet naar Tilburg en daar ga jij voor zorgen’

De politie zegt nu dat de vrouw hen heeft verteld dat zij het feest rond 01.00 uur op de fiets heeft verlaten. Op de route naar huis werd ze achternagezeten door drie mannen die haar van haar fiets aftrokken. Vervolgens werd ze door de mannen onzedelijk betast. De mannen gingen er daarna ervandoor. In paniek en shock van het voorval is het slachtoffer vervolgens een weiland in gerend. Pas zondagmiddag is de vrouw tijdens de zoekactie aangetroffen in het weiland aan het Kortjaksepad in Harmelen.

Lees ook
Vermiste vrouw (60) gevonden in kist op zolder in Zwijndrecht

Ook zoekt de politie nog haar rode Batavusfiets. Onder de snelbinders zat een oranje Coop-tas. Mensen die de fiets zien wordt gevraagd om direct de politie te bellen.

Tientallen gedenkplaten kankerpatiënten vernield: ‘Dit is echt triest’

Moeder Karina (36) dood gevonden in haar woning: Ze wilde niet trouwen