in

Rob de Nijs (80) ligt op sterven

Dit jaar werd de familie van de bekende zanger geconfronteerd met een schokkend moment waarin ze dachten dat ze afscheid moesten nemen. Zijn zoon, Robbert, beschrijft deze ervaring als buitengewoon emotioneel.

Overmand door gevoelens, wist hij niet goed wat te zeggen toen hij de kamer van zijn vader binnenstapte. Uiteindelijk fluisterde hij eenvoudigweg, “Ik hou van je.”

Lees ook
"Mijn vriendin was vroeger een man. Mijn eigen vader noemt me nu homo, maar dat ben ik niet!"

Ondanks het feit dat de familie zich bewust is van de zorgwekkende gezondheidstoestand van de zanger, benadrukt Robbert dat zijn vader niet bereid is op te geven. Zelfs in de meest uitdagende momenten heeft de zanger altijd de strijdlust behouden.

Robbert vertelt aan het weekblad Privé dat je je nooit volledig kunt voorbereiden op dergelijke situaties; ze ontstaan plotseling en onverwachts. Robbert benadrukt dat zijn vader nog steeds mentaal sterk is, maar dat zijn fysieke gezondheid steeds meer achteruit gaat.

Eenvoudige dagelijkse activiteiten, zoals een korte wandeling met behulp van een rollator, zijn niet meer mogelijk. Desondanks blijft de familie hoopvol en probeert ze zich aan te passen aan deze veranderende realiteit.

Lees ook
Zon van korte duur: Het gaat weer sneeuwen tot 20 centimer!

Dankzij nieuwe medische behandelingen is er enige stabiliteit in de gezondheid van de zanger gekomen.Robbert en zijn familie koesteren elke dag dat ze nog met hem kunnen doorbrengen.

Na het afscheid dat uiteindelijk geen definitief afscheid bleek te zijn, beschouwt de familie elke dag als een geschenk. Hoewel ze zich op een bepaalde manier hadden voorbereid op het onvermijdelijke einde, is de zanger er nog steeds, en ze blijven hopen op meer goede dagen samen met hem.

Zien: vriendin André Hazes jr. maakt strand onveilig in bikini

Veroordeelde pedoseksueel (73) verdacht van betasten kinderen in zwembad