in

Robin en Davonny wisselen van geslacht en proberen nu zwanger te worden

Anno 2024 kun je jezelf identificeren zoals je wil. De 21-jarige Davonny en de 25-jarige Robin zijn allebei van geslacht veranderd. De één ging van man naar vrouw en de ander bewandelde de omgekeerde weg. En nu zijn de twee van plan om aan nageslacht te beginnen.

Wisselen van geslacht
In het TLC-programma ‘Love Don’t Judge vertelt Davonny zich geen man en geen vrouw te voelen. ”Ik kan gewoon zijn whatever the f*ck ik wil”, zo schreeuwt ze in de camera. ‘Ze’, want inmiddels voelt Davonny zich toch iets meer vrouw. Haar partner Robin is geboren als meisje, maar is inmiddels een man.

Lees ook
Jade laat haar man geen seconde alleen met andere vrouwen: “Mijn huwelijk heeft regels”

De twee zijn pas acht maanden samen, maar hebben een sterke kinderwens. ”Dat was één van de dingen waar we het eerst met elkaar over spraken. Adopteren zien we niet zitten en we willen ook niet betalen voor een draagmoeder. Een kind moet ons DNA hebben”, aldus Robin die ondertussen zijn hormoonbaardje scheert. Hij is ook al een keer zwanger geweest. Helaas liep dat na anderhalve maand uit op een miskraam.

Lees ook
Vliegtuigje crasht op auto, 2 doden

Spannende tijden
Robin heeft PCOS, dat staat voor het Polycysteus ovarium syndroom. Deze aandoening komt in Nederland voor bij gemiddeld zes op de 100 vrouwen. Bij PCOS blijft de eisprong gedurende langere periodes uit en is de vruchtbaarheid vaak verminderd. Toch kan je met PCOS nog zwanger worden.

En zo zetten Robin en Davonny door. Al heeft Robin er wel een beetje moeite mee wanneer ‘hij’ straks als man rondloopt met een dikke buik. “Dan ga ik mezelf misschien wel een beetje onzeker voelen.” In de beelden hieronder kun je het hele item zien.

Nia komt uit de kast als een robot: ”Ik voel me geen mens”

Jongetje (4) uit Haren sterft na inname van verloren methadonpil