in

‘Romana’ (51) van Zanger Rinus plotseling overleden

Debora Siepman, de vriendin van zanger Rinus Dijkstra, is vrijdagochtend overleden in haar woning in Drachten. Zij was beter bekend als Romana.

Debora verscheen in verschillende videoclips van de volkszanger, die optreedt onder de artiestennaam Zanger Rinus. Ze speelde een prominente rol in de video ‘Met Romana op de scooter’, het nummer waarmee Rinus in 2011 doorbrak. Daarnaast vergezelde Debora Rinus vaak naar zijn optredens, en samen werden ze een bekend duo in Drachten en omgeving.

Lees ook
Japanse kannibaal (73) die Nederlandse studente opat overleden

Het vermoeden is dat Debora is overleden aan een hartstilstand. Hoewel politie en ambulance snel ter plaatse waren, konden zij niets meer voor haar doen. Debora is 51 jaar geworden.

Zanger Rinus heeft laten weten dat het afscheid in besloten kring zal plaatsvinden. Via zijn management bedankt hij alle fans voor de steun die hij ontvangt. Rinus zei: “Debora en ik waren zelfs verloofd en hadden prachtige plannen voor de toekomst. Haar plotselinge overlijden is een enorme schok, en ik zal de komende tijd nodig hebben om dit te verwerken. Ik hoop dat iedereen mij de rust gunt die ik daarbij hard nodig zal hebben.”

Lees ook
Iris Enthoven heeft ze losjes in de tas hangen en enorm veel vertrouwen in haar jurkje

Man stort in op Schiphol: Blijkt Gordon te zijn

Echtgenoot vindt zijn vrouw in python van 5 meter lang: slang heeft haar compleet opgegeten