in

Ruftend rijk worden: vrouw verdient 25 duizend dollar met verkoop van eigen scheten

Waar de meeste mensen niet weten hoe snel ze hun scheet moeten wegwuiven, zag influencer Lush Botanist bij elke puf de euro’s in rook opgaan.

Vandaar dat ze haar zelfgeproduceerde gas nu zelfs opslaat in potjes. Waarom? Om ze via internet te verpatsen natuurlijk. Logisch.

Dat begon zo’n drie jaar terug, toen een volger haar vroeg om op camera een fikse buikwind eruit te laten. Lush is de minste niet en ging in op het verzoek.

Lees ook
Autokakker ging even helemaal los in parkeerkelder van appartementengebouw

Wat denk je? Een knetterend succes. Het filmpje behoorde zelfs in no time tot haar best bekeken video’s.

175,- per stuk
Reden genoeg voor de Amerikaanse om haar knallende succes een vervolg te geven. Zo gezegd, zo gedaan, en inmiddels vraagt ze doodleuk 175 dollar per wind.

Die laat ze dan tegen betaling op camera. Echter is dat niet de enige manier hoe Lush Botanist knaken maakt met haar darmgas: ze verkoopt tegenwoordig zelfs scheten in potjes en heuse scheetlolly’s.

De hele handel heeft de influencer geen windeieren gelegd; tot nu toe harkte ze ruim 25.000 dollar binnen.

Ka-ching! Er zijn maanden dat ze alleen al met haar schetenhandel tegen de 4.000 dollar op haar rekening kan bijschrijven.

Lees ook
Agent ziek thuis nadat verdachte gigantische scheet in gezicht laat…

Kaas
Hoe de scheten klinken en ruiken, heeft ze zelf in de hand, legt Lush uit. Zo eet ze Parmezaanse kaas om een zwavelachtige lucht te produceren, en Mozzarella om grote bubbelende winden te laten. “Ik heb lactose-intolerantie, dus daarmee krijg ik de boel in m’n buik wel aan het rommelen.”

Lush Botanist geeft aan dat ze naar wereldwijde bekendheid streeft als ‘Fart Queen’. En wat dat betreft timmert ze behoorlijk aan de weg.

Haar andere doel: met pensioen gaan, zonder te stoppen met scheten laten. Dat vindt ze nou eenmaal “héél erg leuk”, aldus de onderneemster zelf.

Zoon steekt moeder dood vanwege ruzie over blowen: ‘Ik was zo kwaad dat ik haar heb vermoord’

Sylvana Simons wil gelijk weg uit Nederland als er geen verandering komt