in

Ruzie om kerstcadeaus eindigt in doodschieten zus (23)

Een 23-jarige vrouw is op kerstavond door haar 14-jarige broer doodgeschoten in de Amerikaanse staat Florida. Het schietincident volgde op een ruzie om wie de meeste kerstcadeaus had gekregen, meldt de Britse omroep BBC.

De vrouw, Abrielle Baldwin, werd in haar borst geraakt. Haar tien maanden oude kindje lag op dat moment naast haar in een kinderwagen. De baby bleef ongedeerd, meldt de BBC.

Lees ook
Nederlandse stripper die live op tv uit de kleren gaat, heeft ook pikant Instagram-account (foto's)

De ruzie zou al tijdens een winkeluitje eerder op die dag zijn begonnen, meldt de Tampa Bay Times. Baldwin zou haar twee jongere broers, die ruzieden om wie de meeste cadeautjes kreeg, hebben geprobeerd te kalmeren.

Broer neergeschoten
Een politiewoordvoerder zei tijdens een persconferentie dat een tweede broer, 15 jaar oud, na het eerste schietincident zelf een wapen trok en de jongste broer neerschoot. Hij is gearresteerd en wordt verdacht van poging tot moord, schrijft de BBC.

Lees ook
Juultje Tieleman is een kledingstuk vergeten en heeft het zo te zien heel erg koud vandaag

De jongste raakte gewond, maar kon in stabiele toestand naar het ziekenhuis worden gebracht. Zodra hij het ziekenhuis mag verlaten, zal ook hij door de politie worden aangehouden.

De lokale autoriteiten moeten nog besluiten of de jongste van 14 jaar als volwassene wordt berecht voor het doden van zijn zus.

Juf Mieke De Boom (62) overleden na aanrijding op zebrapad

‘Vuurwerk voor consumenten binnen paar jaar verboden’