in

Santana: Een man die mij wil krijgen, moet minstens 5 rondes in bed aan kunnen

Santana Rodriguez, geboren in Puerto Rico en opgegroeid in Buffalo, heeft momenteel een goeie 200.000 volgers op Instagram. En die schotelt ze elke dag foto’s voor van haar waanzinnige ‘fitness body’ en tips om gezonder te leven. Santana, die momenteel in New York woont, heeft ook een duidelijke visie over luie mannen: “Die smijt je best gewoon buiten!”

Vijf keer per week sporten
Santana stond al te pronken op de covers van onder andere Maxim, Harper’s Bazaar en FHM. Daarnaast is ze ook een realityster en presentatrice. Over luie mannen heeft ze dus een duidelijke mening: “Een man die mij wil krijgen, moet minstens vijf keer per week sporten. Anders wordt het niks. Ik date ooit eens een man die niks deed, en het voelde alsof ik verdronk. Al mijn energie verdween.”

Lees ook
Eritrese vluchtelinge (30) met baby weigert woning in Heerhugowaard: te klein en te onveilig

De fitnessbabe heeft trouwens nog andere ‘eisen’: “Een man 5 rondes in bed aan kunnen en hij moet emotioneel en intellectueel intelligent zijn. Hij moet streven naar de beste versie van zichzelf!” Euh, nog iets mevrouw!? Er zijn gelukkig een paar andere factoren die minder belangrijk zijn voor haar: “De leeftijd is geen issue, zolang ze me maar aan het lachen kunnen brengen.”

Lees ook
Karla: "Mannen moeten 1 miljoen euro in mij investeren om te daten!"

Eten
Santana raakt ook nog even een onderwerp aan dat vele mannen toch hoog in het vaandel dragen: eten! Maar ook daar moet je mee in haar slipstream: “Bij mij komen vooral vis, kip, groenten en hummus op tafel. En in de ochtend een proteïneshake. Allemaal benzine voor mijn lichaam.”

Nu we het toch over dat lichaam hebben, kijken we misschien best samen eens naar enkele interessante foto’s die Santana deelde op haar Instagram. Maar je bent dus al gewaarschuwd, er zitten serieus wat valkuilen achter al die lekkere kiekjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Santana Rodriguez (@santanafit)

Nederlandse jongen met bril word ingesloten door drie gasten (video)

Bejaarden op stap beboet voor wildplassen en beledigen van agenten