in

Sarah verkoopt haar jurk van schaamhaar: Wie zoekt er nog een leuke jurk voor kerst?

De Britse Sarah Louise Bryan heeft een eigenaardige hobby. De 28-jarige dame maakt graag niet-alledaagse jurken. Haar missie? De wereldberoemde vleesjurk van Lady Gaga overtreffen. En dat lijkt gelukt.

Ze maakte al eens een jurk van skittles, maar Sarah wilde voor deze nieuwe jurk een stapje verder gaan. Daarom plaatste ze op Twitter een opmerkelijke oproep.

Ze vroeg Twitteraars haar in te sturen. Vooral schaamhaar, maar ook haar van andere plekken op het lichaam kreeg ze vervolgens in groten getale toegestuurd.

Lees ook
Wetenschap bewijst: dikke mensen zijn gelukkiger

In de spotlight
Sarah is schoonheidsspecialist en vindt het wel leuk om in de spotlights te staan. Foto’s van haar skittlejurk gingen vorig jaar de hele wereld over.

Om dat te kunnen overtreffen, is ze nu dus met de schaamhaarjurk gekomen. Dat overtreffen lijkt te lukken, want ook de foto’s van deze nieuwe jurk worden over de hele wereld gedeeld.

Maar waarom? „Ik besloot nog een ontwerp te maken na de skittlesjurk, waarmee ik de vleesjurk van Lady Gaga kon overtreffen.

Ik wilde de titel ‘walgelijkste jurk’ van haar overnemen door via Twitter om schaamhaar te vragen”, verklaart Bryan tegenover Mirror.

Lees ook
Alicia zet alles op alles om sekspop te worden: 3 kilo van haar gewicht is plastic

Uiteindelijk is het maken van de jurk nog een flink project geworden. Niet in de laatste plaats omdat schaamhaar nogal smerig is.

Nadat ze had gekokhalsd, besloot ze verder te gaan met een veiligheidsbril en een mondkapje.

Haar 13-jarige zoon heeft het ook moeten ontgelden, de jurk bewaarde ze in zijn kamer. Het maken van de jurk kostte een halfjaar.

Niet iedereen is enthousiast over de jurk, maar de ‘modeontwerper’ kan gelukkig wel tegen een stootje. „Ik ben er trots op dat ik de eerste ter wereld ben die zoiets unieks heeft gecreëerd.”

Pedofiel verlaat gevangenis en wordt vermoord: “Vader van 15-jarig slachtoffer schakelde huurmoordenaar in”

Er bestaat nu beddengoed tegen winderigheid