in

Saudi-Arabië zoekt amateur-spelers: 16.000 euro per maand!

Ben jij wel toe aan een flink maandsalaris en kun je een héél klein beetje een balletje trappen? Saudi-Arabië is op zoek naar jou. Cristiano Ronaldo is al lovend over de Saudische competitie: “Binnen een jaar maken steeds meer topspelers de overstap naar hier. Deze competitie zal op korte termijn de Nederlandse en Turkse competitie voorbij streven.

En de Saudische competitie is nu al beter dan de MLS. Ik weet honderd procent zeker dat ik niet terugkeer naar een Europese club. Ik ben 38 jaar, maar het Europese voetbal heeft ook veel kwaliteit ingeleverd. De enige competitie die ertoe doet is de Premier League.” Echter is het land niet alleen op zoek naar topspelers, ook voor de rest van hun teams moet er opvulling gezocht worden.

Lees ook
Heftig nieuws: Peter Gillis is voor het leven gehandicapt!

Saudi-Arabië zoekt spelers voor Derde Niveau!
Meervoormannen laat op Instagram weten dat ook jij, in de Kelderklasse, kans maakt: “Mannen, we zijn er allemaal mee bekend: de bitterballen in de rust, bier in de bidons en elke week dezelfde linksback die flink tekeergaat. Maar als je zin hebt om van voetballen je beroep te maken en daarvoor goed betaald te worden, is er nu een optie. Mits je bereid bent om te verhuizen naar Saudi Arabië, daar zoeken ze namelijk spelers voor hun derde divisie.

Lees ook
Pasgeboren baby krijgt neuscorrectie omdat moeder niet tevreden is met neusje

Je kunt daar een salaris tussen de $3000 en $4000 per week verwachten, plus een huis en een auto. En het beste van alles is: je hoeft niet eens een topspeler te zijn! Het niveau in de derde klasse zal niet al te hoog liggen. Dus, weg met de Kelderklasse en op naar het Midden-Oosten! Welke amateurvoetballer kunnen we alvast noteren?” Met de hele vriendengroep gaan en leven als goden zouden we zeggen:

2 kinderen neergestoken in woning

Artsen dachten jarenlang dat de hersentumor van Mathijs (26) een burn-out was