in

Sofie (24) sinds maandag vermist uit Heerhugowaard: ‘We houden ons hart vast’

De 24-jarige Sofie uit Heerhugowaard wordt sinds maandagavond vermist. Het meisje werd rond 19.00 uur voor het laatst gezien op het station van Castricum. De ouders van het meisje zijn aangeslagen: “Het is een raadsel waar ze is”.

Moeder Annemiek houdt haar hart vast, zo vertelt ze donderdag aan Hart van Nederland. “Het gaat niet zo goed met Sofie”, zegt ze. “Ze is al een tijdje in de war en we weten niet goed wat er momenteel in haar om gaat.” Hoorbaar aangeslagen vertelt de moeder vanuit de auto dat ze al een tijd aan het zoeken zijn. “Het is een raadsel waar ze is. Ze is maandag van huis vertrokken met alleen haar portemonnee. Zonder telefoon of extra kleren.”

Lees ook
Voetganger overleden bij botsing met trein tijdens oversteken

Ondanks de oproep die Annemiek op Facebook heeft geplaatst, een politiebericht en aandacht in lokale media is er nog geen tip binnen gekomen over waar de 24-jarige Sofie uit Heerhugowaard momenteel is. “We houden ons hart vast en bidden voor succes.”

Lees ook
4 lichamen gevonden in zoektocht naar vermiste jongens

Signalement
Sofie is 1.80 meter lang, een witte huidskleur en blond haar. Ze draagt een bril met doorzichtig montuur. Volgens haar moeder droeg ze een driekwart wollen jas in een donker gemêleerde kleur toen ze voor het laatst werd gezien. Daaronder droeg ze witte sneakers met een zwarte streep van het merk Adidas.

Jasmijn (29): ‘Ik betrapte mijn schoonmoeder toen ze mijn baby borstvoeding probeerde te geven’

Sigarenboer mishandelt piepjonge dieven: Als je een volwassen daad pleegt krijg je ook een volwassen aanpak