in

Sophie heeft s*ks met al haar vrienden: “Ik raadt het iedereen aan”

We hebben allemaal verschillende voorkeuren als het gaat om intiem zijn. Sommigen geven de voorkeur aan een meer zachte en sensuele benadering, terwijl anderen het liever wild en krachtig willen hebben.

Natuurlijk is er geen goed of fout als het gaat om smaak, zolang je maar niemand pijn doet en binnen het legale gebied blijft.

Dus doe het gewoon, bevredig je gekste verlangens, en maak je ervaring zo uniek als je wilt. Het bedrijven van de liefde is zo’n prachtig iets en het is zo’n verspilling dat deze maatschappij het als een taboe-onderwerp bestempelt dat we er niet openlijk over moeten praten.

Lees ook
Rose geil stopt met scheren: Ze Krijgt nu meer aandacht van mannen met baarden

Iemand die probeert om intieme gesprekken in een positiever daglicht te stellen is de 28-jarige Sofia Su. Ja, deze jonge vrouw is zeker niet verlegen om openlijk haar liefdes te delen.

Een tijdje geleden richtte ze de intieme club Juicebox op – een nachtbar gericht op het benadrukken van de positieve kant van intimiteit.

Ook al doet Sofia meer dan dit, de bovengenoemde dingen zijn iets waar ze echt gepassioneerd over is.

“Bedreef de liefde met al mijn vrienden”
Eenmaal per maand organiseert ze intieme feesten – waarvoor ze al haar vrienden uitnodigt. Deze wilde evenementen trekken echter duizenden deelnemers aan.

De 27-jarige is allesbehalve verlegen als het gaat om haar intieme leven. “Ik heb de liefde bedreven met al mijn beste vrienden en met een aantal van hen regelmatig,” zei ze volgens de Zweedse nieuwssite Nyheter24.

Lees ook
Man sterft 48 uur na bezoek aan strand door infectie met vleesetende bacterie

Het lijdt geen twijfel dat de liefde bedrijven iets is waar Sofia veel waarde aan hecht. “Ik ben erg dankbaar dat ik de kans heb om de liefde te bedrijven met mijn vrienden.”

“Doe het gewoon. Het leven is kort.”
Haar vrije intieme leven, en het feit dat er meerdere mensen bij betrokken zijn, hebben Sofia in de schijnwerpers van de sociale media gezet. Maar de online reacties zijn gemengd.

“Zolang iedereen die erbij betrokken is het goed vindt, doe je het gewoon. Het leven is kort. Geniet ervan,” schreef een gebruiker.

“Ik denk dat je de betekenis van zowel intimiteit als vriendschap op deze manier zou kunnen uithollen,” zei een ander.

Wat vind je van deze unieke levensstijl? Deel het artikel en vertel ons wat je denkt!

Onderzoek: Vrouwen snurken net zo hard als mannen

Deze winter blijven we lekker binnen! Samsung biedt namelijk nu een 219-inch tv aan