in

Stel wilde zoontje ‘offeren’, 5-jarige ontsnapt op nippertje aan moordpoging van eigen ouders

In Spanje zijn twee Fransen gearresteerd omdat ze van plan waren om hun 5-jarige zoontje te vermoorden in de Sahara. Dat melden de Spaanse autoriteiten. Het echtpaar was in de volle overtuiging dat hun zoon ‘bezeten’ was.

De arrestatie vond plaats op 21 december in de haven van Algeciras in Zuid-Spanje. Het gezin stond op het punt om aan boord te gaan van een veerboot naar Tanger in Marokko. De ouders hebben volgens de autoriteiten ‘psychiatrische problemen’ en zijn gearresteerd wegens ‘de ontvoering van een minderjarige’. Wegens dat laatste was volgens de Spaanse politie, de Guardia Civil, een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd.

Lees ook
Man die gedragen onderbroek van Famke Louise kocht heeft bizarre ‘klacht’!

Enkele dagen eerder ontvingen de burgerwachten van Algeciras een verzoek om dringende medewerking van de Franse Gendarmerie. Er was hulp nodig om een ​​Frans echtpaar te vinden dat met hun 5-jarige zoon naar Marokko zou reizen. Daarop werd een actie op touw gezet en werden de ouders met hun kind gevonden in de haven van Algeciras.

Lees ook
Samantha de Jong verkracht door 4 mannen

Spaanse media melden dat volgens de Franse Gendarmerie het echtpaar een psychiatrische geschiedenis heeft. Het koppel zou aan een andere persoon in hun omgeving hun voornemen hebben meegedeeld om naar de Sahara te reizen om hun zoon te offeren.

Het kind verkeert in goede gezondheid en werd naar een opvangcentrum voor minderjarigen in Spanje gestuurd voordat hij terug kan keren naar Frankrijk.

Bridget Maasland laat zien hoeveel ze is afgevallen met naaktfoto!

Opa mishandeld voor ogen van zijn kleinkinderen