in

Taila (25) had een topvakantie: ”In tien dagen met 22 mannen geslapen”

De 25-jarige Taila Maddison kijkt terug op een opmerkelijke vakantie-ervaring. Binnen slechts 10 dagen tijd deelde ze het bed met 22 verschillende mannen. Haar openhartigheid op social media leidde tot veel kritiek, maar ze verzet zich tegen de dubbele standaarden die nog steeds gelden voor mannen en vrouwen.

Als inwoner van Newcastle, Australië, koos Taila voor een vakantie in Europa om haar recente breuk met haar ex-vriend te verwerken. Haar avonturen documenteerde ze op camera, waarbij ze in een video bekende dat ze binnen een tijdsbestek van tien dagen met 22 mannen had geslapen, een poging om over haar ex heen te komen.

Lees ook
Getrouwde piloot Tui betrapt tijdens seks met stewardess

Hoewel Taila haar prestatie als empowerment ziet, werd ze op sociale media genadeloos bekritiseerd. Een influencer met bijna een miljoen volgers noemde haar een schande voor haar familiegeschiedenis, wat Taila als overdreven beschouwt. Ze wijst op de ongelijke behandeling van mannen en vrouwen, waarbij mannen vaak worden geprezen voor soortgelijk gedrag dat bij vrouwen veroordeeld wordt.

Lees ook
Anna heeft probleem aan de schoolpoort: "Alle vaders krijgen een stijve lat als ze me zien!"

Ze benadrukt het gebrek aan begrip voor de uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd in termen van seksuele vrijheid en de negatieve stigma’s die hen kunnen treffen. Ondanks haar reactie blijft de kritiek aanhouden, met opmerkingen die haar keuzes beschouwen als triest en voorspellingen over haar toekomstige liefdesleven.

Taila blijft standvastig in haar overtuiging dat ze het recht heeft om haar seksualiteit op haar eigen manier te uiten zonder veroordeling.

Francis uit Over mijn lijk is niet meer: ‘Pijn nu eindelijk voorbij’

Kaylee (15) sinds vorige week vrijdag vermist uit Oldenzaal