in

Tina (45) heeft al 7 kinderen en verleidt babysitter (19): ”Hij wordt nu ook vader”

De 45-jarige Tina Dickson (what’s in a name) heeft niet stilgezeten. De vrouw is inmiddels moeder van negen kinderen. Haar laatste twee kinderen zijn van Brandon. Die kwam als 19-jarige binnen als ‘babysitter’, maar is inmiddels haar verloofde. De bedoeling is dat het stel binnenkort in het huwelijksbootje stapt.

‘Zomaar’ in bed beland
Tina en Brandon ontmoetten elkaar op nogal bijzondere wijze. Tina had nauwelijks geld om al haar kinderen te verzorgen en zette een van haar slaapkamers te huur. De destijds 19-jarige Brandon hapte toe en kwam in huis wonen. Hij mocht ook meteen op de kinderen passen.

Brandon vond Tina echter meer dan aantrekkelijk, en na een paar maanden vroeg hij haar mee op een date. De meer dan twintig jaar oudere vrouw twijfelde, maar stemde toch toe en van het een kwam het ander. De twee belandden ‘zomaar’ in bed en Tina raakte direct in verwachting. Na een jaar werd Elijah geboren en twee jaar later volgende zoon Toni ook nog.

Lees ook
Hope vindt zichzelf té knap voor een vriendje: ‘Het is een vloek!’

Trouwen
Inmiddels staan de familieleden van zowel Tina als Brandon volledig achter de relatie en dat was in het begin wel anders. Tina: ”Ik heb kinderen die ouder zijn dan Brandon. Dat was wel moeilijk ja. De meeste mensen denken ook dat hij mijn zoon is in plaats van mijn verloofde.” Ze vervolgt: ”Ook denken ze vaak dat hij het vriendje van een van mijn dochters is. Ze moesten eens weten, haha!”

Tina is stapelgek op Brandon, die haar in de slaapkamer op een avond ten huwelijk vroeg, maar daar nog geen datum aan verbonden heeft. ”Ik wil snel trouwen, ik kan echt niet wachten!”

Ergernissen
Toch zijn er ook wel wat minpunten aan Brandon: ”Hij luistert echt ongelooflijke herrie die hij muziek noemt. Ik kan die zooi echt niet uitstaan. Wanneer we over films praten, kom ik er altijd achter dat de films die ik leuk vindt, al uitgebracht zijn toen Brandon nog niet eens geboren was.”

Lees ook
Toen de dokter mijn ballen verwijderde, spoelde ik ze door in het toilet!"

Toch klikken de twee goed met elkaar: ”Als je klikt, dan klik je. Bovendien is Brandon een oude ziel. Hij wil nooit op stap gaan en heeft ook geen vrienden. Hij wil alleen maar in mijn armen liggen en me vasthouden. Dan liggen we samen lekker onder een dekentje. Zo wil ik oud worden.”

Update: Dit is een verhaal uit 2018 maar anno 2024 zijn de twee alweer uit elkaar. Tina heeft daarna nog 1 kind gekregen met een andere man. Ook met die man is ze niet meer samen. Als je een foto van het stel wilt zien moet je even op het linkje klikken, wij mogen die foto hier namelijk niet plaatsen.

Jane doet verbazingwekkende ontdekking in telefoon van echtgenoot: ‘Het was een enorme schok’

Laatste hapje voor zwaar verwaarloosde hond (15) in Rotterdamse woning