in

Toen de dokter mijn ballen verwijderde, spoelde ik ze door in het toilet!”

Geslachtsveranderende chirurgie is momenteel een veelbesproken onderwerp, maar slechts weinig mensen weten eigenlijk hoe het voelt én eruitziet. Emma Rose, een transgender natuurster, weet echter precies hoe het is om je mannelijke genitaliën te laten verwijderen – omdat ze wakker was tijdens de procedure, met alleen lokale verdoving. En nu heeft ze in een openhartig interview haar ervaringen met de operatie in ‘gruwelijk’ detail beschreven.

Emma vertelde aan de Pillow Talk-podcast dat ze momenteel nog steeds een penis heeft, maar dat haar testikels chirurgisch zijn verwijderd als onderdeel van haar voortdurende transitie. “Ik was wakker en lag daar,” legde ze uit aan geschokte presentator Ryan Pownall. “Ze staken een naald in elke bal… daarna deden ze er wat lidocaïne in. Ik lag daar en voelde niets, enkel wat getrek in het onderste deel van mijn lies. En toen keek ik naar beneden en het leek op kersentaart.”

Lees ook
Artsen vertellen vermoeide 20-jarige dat ze gewoon lui is – maanden later is haar leven verwoest

“De dokter was bang dat ik zou overgeven!”
Emma zei dat ze op dat moment haar hoofd afwendde en begon te kokhalzen. “En de dokter kijkt gewoon op en vraagt me of ik alsjeblieft niet wil overgeven,” vertelde ze. “Ik kon alleen maar zeggen dat ik mijn best zou doen.” Vervolgens, zei ze, legde de chirurg de testikels op een bord naast haar. Emma zei dat mensen ‘wettelijk niet toegestaan zijn om je ballen te houden’, en dat ze die dus terugkreeg van de arts. En wat deed Emma ermee? Ze spoelde ze door in het toilet! Ok, en dan nu genoeg internet voor vandaag!?

Lees ook
Bejaarden op stap beboet voor wildplassen en beledigen van agenten

Erecties blijven mogelijk
Ondanks haar ‘castratie’ behoudt Emma, zo zei ze, volledig gebruik van haar penis en kan ze erecties krijgen met behulp van Viagra. Op een gegeven moment tijdens het interview stond ze op en liet haar aangepaste genitaliën zien aan Ryan en mede-presentator Kirill Bichutsky. Ze hintte ten slotte dat een aantal topsporters en ‘een beroemde countryzanger’ gefascineerd waren door haar onconventionele seksualiteit, maar ze weigerde discreet om namen te noemen.

Caroline van der Plas met grote spoed naar ziekenhuis

Moeder stopt haar baby in een zak en gooit hem in open haard: ‘Beestachtig’