in

Tracy drinkt liters zaad van haar vrienden om haar weerstand te verhogen

Tracy Kiss is een model, blogger, personal trainer én vegan bodbuilder uit Londen. Ze is het populairst op Instagram waar ze regelmatig in pikante foto’s post. Niet zo gek ook dat de 32-jarige blondine 1,1 miljoen volgers op het social media platform telt.

Ook op YouTube is ze geen onbekende, aar ze natuurlijke, onconventionele methoden van zelfzorg promoot. Onconventioneel met de hoofdletter ‘O’ in dit geval. De gezondheidsgoeroe raadt iedereen namelijk een wél erg bijzonder gratis, natuurlijk product aan om de gezondste versie van jezelf te worden.

Lees ook
‘Knapste schaatsster van de planeet’ Jutta Leerdam verovert internet met hete insta-foto’s

De dame in kwestie drinkt smoothies met een bijzonder geheim ingrediënt om haar immuunsysteem een boost te geven. Wat dit precies is? De sperma van één van haar beste vrienden. Ja, je leest het goed. Elke ochtend doet ze een lepel de mannelijke zwemmers van haar beste vriend in een smoothie om haar weerstand te verhogen.

Lees ook
Hilarisch: vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen

Over haar bizarre drankbrouwsel vertelt Tracy Kiss het volgende: “Ik voelde me uitgeput en had geen energie, maar nu zit ik vol power en is mijn humeur verbeterd. Het kan heel goed smaken – afhankelijk van wat mijn vriend heeft gegeten. Mensen vinden mij vreemd, maar ik geef er niets om.”

Bewezen: Vrouwen hebben meer slaap nodig omdat hun brein harder werkt

Man zet isolatieschuim in geslachtsdeel en kan niet meer urineren, mogelijk permanent verminkt