in

Vader (53) van drie doodgeslagen door tieners

Een vader van drie kinderen uit het Amerikaanse Ohio is door een groep tieners doodgeslagen. Het incident gebeurde in een Kroger-supermarkt. Dat melden Amerikaanse media.

Volgens de politie van Columbus vond het incident plaats op 6 december om 19.00 uur ’s avonds (plaatselijke tijd). De drie jonge mannen zouden de 53-jarige Donnie Smith hebben aangevallen. De verdachten waren eerder al gevraagd of ze de winkel wilden verlaten omdat ze ruzie maakten met klanten. Volgens een van de vrienden die met Smith was, zocht de groep ruzie ’met wie ze maar tegenkwamen’. Wat precies de aanleiding van de ruzie was, is niet bekendgemaakt.

Lees ook
Politie redt kitten uit handen van vermeende dierenbeul die dieren graag dood maakt

Smith werd na de vechtpartij in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed. Volgens documenten, in handen van ABC, was Smith „bewusteloos en bloedde aan het hoofd als gevolg van de vechtpartij”. Ook staat te lezen dat de groep „lachte en zich vermaakte” terwijl ze Smith aanvielen.

Lees ook
Dode brandweerman gevonden in kazerne

Hoe de politie de drie tieners op het spoor kwam, is niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat het om drie mannen gaat van 17, 18 en 19 jaar oud. Ze worden beschuldigd van moord.

Vienna heeft XL-lip fillers genomen en klaagt nu dat ze niet goed meer kan eten en drinken

Politie vindt spookrijder in vijver: man (43) overleden