in

Vader van tienermeisjes doet zijn verhaal over incident met Van der Poel: “De meisjes zijn in shock”

De hotelverhalen van Mathieu van der Poel voor het WK wielrennen doen uiteraard ook in Australië de ronde. Emad, de vader van de meisjes in kwestie, doet nu zijn verhaal in Australische media. “Hij had het recht om boos te zijn, maar wat hij gedaan heeft kan niet.”

Van der Poel werd meermaals wakker gehouden door tienermeisjes die op zijn gang verbleven. De meisjes (van wie de moeder met haar vriendin niet aanwezig was op dat moment) klopten een paar keer op zijn deur, en na een tijdje had de Nederlander er genoeg van. Van der Poel nam het heft in eigen handen, maar dat liep fout.

Lees ook
Gavin haalt genadeloos uit naar Gordon: ‘Deze is voor mijn ex!!’

Volgens de vader van de meisjes van 12 en 14 — de man was zelf niet ter plaatse — heeft Van der Poel de kinderen de schrik van hun leven bezorgd met zijn uitbarsting. “Hij had het recht om boos te zijn, maar wat hij gedaan heeft, kan niet”, aldus de man bij ‘Daily Mail Australia’. “Het zijn kleine meisjes en hij is gigantisch. Ik vind het jammer voor hem dat hij heeft moeten opgeven, maar ik had niet gedaan wat hij nu heeft gedaan.”

De vader heeft de meisjes intussen op de vingers getikt voor het aanhoudend kloppen op de deur. Hij werd pas zondagochtend ingelicht door zijn vrouw, toen die voor de zekerheid met haar kinderen naar de dokter ging met de schaafwonden. “Ik heb zulke streken ook uitgehaald op hun leeftijd. De jongste heeft onlangs Covid gehad en dit was hun eerste uitje sinds dan, ze waren enthousiast. De manier waarop mijn oudste dochter op de beelden wegloopt, daaraan kan ik zien dat ze heel bang was. Ze is nogal een durfal, maar dit heeft haar toch geshockeerd. En hij riep ook luid tegen m’n jongste dochter, ze was evenzeer in shock, hoor. Mijn vrouw is trouwens boos dat hij het land is ontvlucht”, besluit hij.

Lees ook
Beelden: Marc Dutroux aangevallen in de gevangenis

Vijf dode katten aangetroffen in vijver Almere

Iedereen gaat er op achteruit behalve de koning: In totaal 50 miljoen euro!