in

Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, merkt interessant detail in het laatste zinnetje

Als ouder wil je het beste voor je kinderen, maar het wordt moeilijker als ze de tienerjaren bereiken. Ze blijven laat op, doen god weet wat en je maakt je zorgen als ouder. Het belangrijkste is dat je kinderen gezond en gelukkig zijn, maar je wilt ook graag weten wat ze doen als ze niet thuis zijn. Het leven gaat niet alleen om je goed voelen, er zijn ook verantwoordelijkheden zoals huiswerk.

In dit verhaal is de vader op zoek naar zijn 16-jarige dochter, Anna. Hij is een beetje chagrijnig omdat zijn favoriete team de vorige avond heeft verloren en wil graag een ijsje eten met zijn dochter. Anna was enkele uren daarvoor nog op haar kamer, maar haar schoenen stonden niet op hun normale plek. Toen de vader naar haar kamer ging, vond hij de deur open en zijn dochter weg, maar er lag wel een zelfgeschreven briefje op haar bed.

Lees ook
"Noem me aub geen meneer! Ik ben geen hij of zij, maar genderfluide"

Liefste papa en mama
” Het spijt me dat ik het je moet vertellen, maar ik ben weggelopen met mijn vriendje Mohammed. Eindelijk heb ik de ware liefde gevonden en hij is geweldig! Ik hou van zijn oorringen, sexy littekens, coole tattoo’s en zijn grote motorfiets! En dat is niet alles. Ik ben in blijde verwachting van en kindje met Mohammed en ben al 3 maanden zwanger. Ze gaan samenwonen in zijn caravan en hij zegt dat hij nog meer kinderen wilt. Ik ben zo blij!! En raad eens? We gaan volgende week trouwen!”

Marihuana
“Hij legde uit me ook uit dat marihuana niet zo slecht is als mensen zeggen, dus we groeien enkele planten achter onze caravan. We hebben genoeg voor hem en zijn vrienden, en in ruil, geven ze ons pillen.Ik hoop dat ze snel een medicament voor AIDS vinden, zodat Mohamed kan genezen. Hij verdient het echt. Maak je geen zorgen over geld, Mohammed haar vrienden Juan en Stanislav zitten in de filmindustrie, en ze hebben geregeld dat ik actrice kan worden!”

Lees ook
"Ik deed het al met 500 mannen" Je gelooft nooit wat ik mijn ouders wijsmaakte"

Kleinkind
“De job zou goed betalen, 50 euro per scene, en ik krijg 50 euro extra als er meer dan 3 mannen in de scene zijn. Maak je dus maar geen zorgen voor mij, ik ben 16 en kan goed voor mezelf zorgen.

De volgende keer dat ik op bezoek kom, zal je je kleinkind ontmoeten!

xoxo, Anna

P.S.: Papa, niets hiervan is waar. Ik ben gewoon even naar Emma om een film te gaan kijken. Ik wilde je er gewoon aan herinneren dat er ergere dingen zijn dan je favoriete voetbalploeg die een wedstrijd verloren heeft!”

Zie je vanavond!”

Man die gedragen onderbroek van Famke Louise kocht heeft bizarre ‘klacht’!

Dakloze Willy (74) zwaar mishandeld: “Ik moest ze geld geven, maar ik heb niks”