in

Vacature: Verdien meer dan €60 euro per uur door Netflix in je pyjama te kijken

Velen van ons hebben het grootste deel van dit jaar vanuit huis gewerkt, terwijl anderen misschien wel verveeld zijn – maar als er één ding is dat we ALLEmaal samen hebben gedaan, dan is het wel het kijken naar veel Netflix.

Nou, nu kun je die belangrijke vaardigheden die in 2020 zijn opgedaan goed gebruiken want er is een bedrijf op zoek naar een officiële Loungewear Tester.

Dit betekent dat je £30 (ongeveer 32 euro) per uur kunt krijgen voor het testen van loungewear en avondkleding terwijl je Netflix kan kijken terwijl je op de bank ligt met een wijntje.

Lees ook
Voor degenen die altijd hun tenen stoten: Beschermende kleine helmen voor je tenen!

De kans komt van loungewear merk Pour Moi, dat op zoek is naar toegewijde aanvragers die hun joggers, pyjama’s en hoodies willen testen.

Je moet een reeks ‘taken’ uitvoeren in de loungewear, waaronder het bekijken van drie afleveringen van je favoriete tv-show, genieten van een wijntje of warme chocolademelk op de bank, het maken van een kopje thee en het scrollen door de sociale media op je telefoon voor een minimum van 10 minuten. Klinkt niet al te uitdagend.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een volledige recensie van de kledingstukken af te vuren, met details over hoe comfortabel je ze vond en of er al dan niet verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Deze feedback wordt vervolgens doorgestuurd naar het team van Pour Moi, zodat zij er rekening mee kunnen houden bij het ontwerpen van toekomstige producten.

Lees ook
Aha: zwangere vrouwen kunnen aan hun navel zien wat het geslacht wordt

Over het geheel genomen zal de succesvolle kandidaat zich een weg banen door een slopende 10 uur ‘werk’. Als je de wiskunde doet, zul je je realiseren dat dit resulteert in een zeer nette som van £300 (€320) voor het doen van zeer, zeer weinig – wat klinkt als een droom die uitkomt.

“Met de winternachten in aantocht is dit het perfecte moment om wat geld te verdienen terwijl het buiten koud en nat is – solliciteer vandaag nog”, staat er in de functieomschrijving.
Michael Thomson, eigenaar van Pour Moi, zei:

“We weten dat veel mensen de laatste maanden meer tijd in loungebroek hebben doorgebracht dan ooit tevoren en daarom hebben we de vraag naar comforts zoals joggers, pyjama’s en hoodies zien stijgen.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat kale mannen intelligenter en aantrekkelijker zijn! Ben jij het hier mee eens?!

Moeder ontdekt dat man affaire heeft met dochter