in

Vermiste vrouw (60) gevonden in kist op zolder in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Een vrouw uit het Zuid-Hollandse Zwijndrecht, die sinds de nacht van vrijdag op zaterdag vermist was, is zaterdagochtend aangetroffen in haar eigen woning. De 60-jarige werd gevonden op zolder en is er slecht aan toe.

In de buurt gaat rond dat de vrouw in een kist werd gevonden, maar dat kan de politie desgevraagd niet bevestigen. Wel is de zestiger per ambulance afgevoerd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis vanwege de slechte toestand waarin ze verkeerde. Verdere details over haar gezondheid zijn niet bekend.

Lees ook
Smart met caravan 60 km/h over snelweg

Een man van 73 die ook in de woning aan de Ruys de Beerenbrouckstraat woont, is aangehouden. De politie onderzoekt zijn rol in de vermissing. Wat de relatie is tussen de man en de vrouw is nog onduidelijk.

Lees ook
Man sloopt langsrijdende auto's met losgerukte slagboom in Ter Apel

De vrouw werd in de nacht van vrijdag op zaterdag als vermist opgegeven. Bij de politie en brandweer leefde de vrees dat ze mogelijk onder het ijs was geraakt bij het uitlaten van haar hondje. Het hondje kwam aanlopen toen de hulpdiensten ter plekke waren. Er werd in het water en onder het ijs gezocht naar de zestiger door duikers en wateroppervlakteredders.

Volgens de politie is er dit gebeurd met de 16-jarige Yoran Krol

Supermarktmedewerker neergestoken, jongen (16) opgepakt