in

Verwarde man gijzelt moeder: Mam waar zijn mijn s*xtapes verdomme?

Een verwarde man heeft vrijdagmiddag volgens Omroep Flevoland in Lelystad zijn moeder gegijzeld en de gaskraan in de woning opengedraaid. Hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en een ambulance, zijn massaal ter plaatse bij de woning aan de Parkzijde, nabij ’t Lelycentre. De omgeving is door hen uit voorzorg afgezet.

Lees ook
Lana Rhoades onthuld geheim: Ik ben eigenlijk een ..

Rond 14.30 uur haalde een arrestatieteam een oudere vrouw uit de woning. Volgens een verslaggever van de regionale omroep was de verwarde man haar zoon. Meerdere bronnen ter plaatse geven tegen de verslaggever aan dat de man de gaskraan had opengedraaid, wat de massale inzet van hulpdiensten zou verklaren De man eiste een massale zoekactie naar zijn s*xtapes die door zijn moeder waren weggegooid.

Lees ook
Mark duwt hele bierfles in achterste: "Ik kan niet meer poepen"

Arrestatie
Met behulp van een arrestatieteam, dat ook op het dak van het appartementencomplex aanwezig was, is de man aangehouden. De politie laat aan Hart van Nederland weten dat de man in verwarde toestand is aangetroffen, maar doet vanwege de mentale situatie van de man verder geen uitspraken.

De situatie in de woning is tussen 14.30 en 14.40 uur onder controle gebracht. Zorgverleners worden ingeschakeld en de hulpdiensten gaan afschalen, zo laat de politie weten op Twitter.

Man (35) laat piemel zien aan zonnende vrouwen

Kind overleden bij recreatieplas in de omgeving van Sneek