in

Videoland trakteert kijkers op docu over mannen met een grote slang

Sinds deze week kunnen Videoland-abonnees kijken naar de documentaire ‘My Massive C**k’. In de docu worden mannen met een extreem grote penis gevolgd. Ze vertellen hoe het is om zo’n enorm geslachtsdeel tussen de benen te hebben.

“Ik krijg mijn hand niet om mijn eigen lul”
Mannen willen het allemaal: een grote piemel. Maar hoe is het om er echt een te hebben? Dat wordt duidelijk in deze documentaire die nu te zien is bij Videoland. Een grote joekel blijkt namelijk vaker een last dan een geschenk. Een te strakke broek vinden deze mannen echt een no-go, want mensen staren dan naar het kruis van de heren. Ook tijdens de seks is het lastig. Zo lopen de bedpartners van de mannen soms verwondingen op. Ze denken zelfs na over een penisverkleining.

Lees ook
Anna heeft probleem aan de schoolpoort: "Alle vaders krijgen een stijve lat als ze me zien!"

Onder meer Joe wordt gevolgd. Hij is 1 meter 68 en heeft een penis van zo’n 24 centimeter. “De verhouding klopt niet helemaal”, zegt hij. “Hij is dikker dan mijn onderarm. Ik krijg mijn hand niet om mijn eigen lul.” In de docu wordt er met gips een replica van zijn penis gemaakt en die liegt er niet om. My Massive C**k is nu te zien bij Videoland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Vrouw (48) heeft het grootste achterwerk ter wereld, autorijden is niet meer mogelijk

Politie vindt lichaam vorige bewoner huurwoning in diepvries Landgraaf