in

Volgens de politie is er dit gebeurd met de 16-jarige Yoran Krol

Na de massale zoekactie afgelopen zaterdag, waarbij zo’n 25oo vrijwilligers zich inzetten om de vermiste 16-jarige Yoran Krol te vinden, heeft de politie besloten om voorlopig “niet actief” te zoeken naar de tiener. Ondanks de enorme inspanningen van vrijwilligers en de betrokkenheid van het Coördinatie Platform Vermissingen (CPV), bleef Yoran spoorloos.

De grote vraag die nu op ieders lippen brandt, is: hoe moet het nu verder? De CPV en de politie zijn vastbesloten om Yoran veilig thuis te brengen, maar de zoektocht staat momenteel op een laag pitje. Er wordt niet actief gezocht in het gebied rond Sleeuwijk, waar Yoran voor het laatst werd gezien.

De zoekactie van afgelopen zaterdag was een indrukwekkende samenwerking tussen talloze vrijwilligers, de politie, en het CPV. Het Coördinatie Platform Vermissingen coördineerde de operatie, terwijl vrijwilligers in groepen langs het water bij de Merwedebrug zochten, gewapend met prikstokken en coördinatiepunten. Ondanks de vastberadenheid van iedereen die betrokken was bij de zoektocht, bleef Yoran onvindbaar.

De politie heeft nu besloten om niet actief te zoeken, maar blijft wel alert op bruikbare meldingen en aanwijzingen die kunnen leiden tot de opsporing van Yoran. Het is een moeilijke tijd voor zijn familie, die nog steeds in onzekerheid verkeert over het lot van hun geliefde zoon en broer.

Yoran verdween in de nacht van 23 op 24 december, nadat hij voor het laatst was gezien bij een jongerencentrum in Almkerk. Zijn zwarte fiets werd later gevonden op de Merwedebrug, ongeveer 12 kilometer van het jongerencentrum.

De jas van de tiener werd recentelijk in het water bij Papendrecht gevonden, ongeveer 20 kilometer stroomafwaarts van de vindplaats van de fiets.

Lees ook
Olivia past bijna niet door het gangpad van het vliegtuig: Dit is discriminatie

De tante van Yoran heeft haar diepe waardering uitgesproken voor de enorme opkomst van vrijwilligers tijdens de zoekactie. Ze beschreef de situatie als een “nachtmerrie en een rollercoaster” voor de familie en benadrukte dat ze hoopten Yoran snel veilig thuis te brengen.

Burgemeester Lichtenberg van Altena prees eveneens de betrokkenheid van de gemeenschap en de vrijwilligers bij de zoekactie. Hij benadrukte dat de zoektocht naar Yoran laat zien hoe sterk de gemeenschap is en hoeveel mensen willen helpen in deze moeilijke tijd.

Hoewel de zoekactie van afgelopen zaterdag niet het gewenste resultaat opleverde, is er nog steeds hoop dat Yoran veilig wordt teruggevonden. De familie en de autoriteiten roepen het publiek op om alert te blijven en alle mogelijke informatie door te geven die kan leiden tot de opsporing van de vermiste tiener. De steun en betrokkenheid van de gemeenschap blijven van onschatbare waarde in de zoektocht naar Yoran Krol.

Op dit moment bevindt de zoektocht naar de vermiste 16-jarige Yoran Krol zich in een cruciale fase. Ondanks de massale inspanningen van vrijwilligers, de politie en het Coördinatie Platform Vermissingen (CPV) tijdens de grootste burgerzoekactie in Nederland, is Yoran nog niet gevonden. Dit heeft geleid tot de vraag hoe nu verder te gaan in de zoektocht naar de vermiste tiener.

Hoewel de politie momenteel “niet actief” zoekt, betekent dit niet dat de zaak is afgesloten. De autoriteiten blijven alert op bruikbare meldingen en aanwijzingen die kunnen leiden tot de opsporing van Yoran. De familie van Yoran, zijn vrienden en de gemeenschap blijven vastberaden om hem veilig thuis te brengen.

De verdwijning van Yoran Krol heeft een diepe impact gehad op zijn familie. Zijn vader, Daniel Krol, heeft zijn dankbaarheid geuit voor de enorme steun van vrijwilligers en de gemeenschap. In een emotioneel bericht op Facebook benadrukte hij hoe onder de indruk hij was van de inzet van meer dan 25oo mensen tijdens de zoekactie, die een recordaantal vrijwilligers mobiliseerde. Hij noemde het de grootste burgerzoekactie ooit in Nederland en gaf aan dat het “onwerkelijk” voelde dat dit alles draaide om zijn zoon.

Lees ook
Weersvoorspelling: “Sneeuwbom des doods” dreigt het hele land plat te leggen

De CPV en de politie werden bijgestaan door vrijwilligers die met prikstokken en coördinatiepunten langs het water bij de Merwedebrug zochten. De samenwerking tussen alle betrokken partijen verliep voortreffelijk, ondanks de uitdagingen van de immense zoekoperatie.

Yoran Krol verdween voor het laatst in de nacht van 23 op 24 december na zijn aanwezigheid bij een jongerencentrum in Almkerk. De ontdekking van zijn zwarte fiets op de Merwedebrug, ongeveer 12 kilometer van het jongerencentrum, en recentelijk zijn jas in het water bij Papendrecht, zo’n 2o kilometer verderop, hebben tot nu toe geen duidelijkheid verschaft over zijn verblijfplaats.

De tante van Yoran heeft de enorme opkomst van vrijwilligers tijdens de zoekactie geprezen en sprak over de emotionele impact van de vermissing op de familie. Ondanks de moeilijke omstandigheden blijft de familie hoopvol en wil ze Yoran zo snel mogelijk veilig terugbrengen.

Burgemeester Lichtenberg van Altena heeft de betrokkenheid van de gemeenschap en vrijwilligers tijdens de zoekactie benadrukt en prees hun vastberadenheid om te helpen bij de zoektocht naar de vermiste tiener. De steun en solidariteit van de gemeenschap zijn van onschatbare waarde in deze moeilijke tijd.

Hoewel de recente zoekactie niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, blijft de zoektocht naar Yoran Krol voortduren. De politie, het CPV en de gemeenschap houden de hoop levend en roepen het publiek op om alle mogelijke informatie door te geven die kan leiden tot de opsporing van de vermiste tiener. Samen blijven ze vastbesloten om Yoran veilig thuis te brengen.

Sneeuwbom op weg naar Nederland: 20 centimeter sneeuw!

Vermiste vrouw (60) gevonden in kist op zolder in Zwijndrecht