in

Vreemdgaande man opgepakt nadat zijn vrouw hem dronken in auto achterlaat

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de Distelstraat in Arnemuiden een man aangehouden. De man was onder invloed van alcohol en had nog een openstaande gevangenisstraf van negentig dagen. Bij het horen van dit nieuws probeerde hij te vluchten.

Lees ook
Pikante reclame in Kruidvat Leiden: 'Sinterklaas niet enige die komt'

Voordat de politie arriveerde, had de man al een slechte avond achter de rug. Hij was samen met twee andere mannen achtergelaten in een Duitse auto. De vrouwelijke bestuurder was weggelopen nadat ze ontdekte dat haar vriend, een van de mannen, ontrouw was geweest.

Lees ook
Jongen (13) wordt door man (57) verkracht in ruil voor vape

Achtergelaten en dronken
Alle drie de mannen waren zo dronken dat ze niet verder konden rijden. Bij een politiecontrole bleek een van hen nog een celstraf van negentig dagen te moeten uitzitten. Toen hij dit vernam, probeerde hij te ontsnappen. De man werd echter even verderop ingerekend en naar het bureau gebracht. “De komende drie maanden is deze man van de straat”, aldus de politie.

Juf Rebecca van wiskunde gaat naar bed met 2 minderjarige leerlingen en wordt zwanger

Vermist meisje (10) in Duitsland duikt gewond in ziekenhuis op, tientallen kilometers verderop: “Ontvoerd in rode bestelwagen”