in

Man vraagt zijn vrouw om hun misvormd kind te doden: ”Hij is des duivels”

Een Afrikaanse man heeft zijn vrouw verlaten toen zijn misvormde zoon geboren werd. De vrouw is radeloos omdat ze niet eens weet welke aandoening haar kind heeft. Ze hoopt nu via een crowdfunding voor haar baby te kunnen zorgen.

Bajeneza Liberata beviel onlangs van een zoontje in Rwanda. Jammer genoeg is het kindje misvormd, tot grote frustratie van haar man.

Lees ook
Diane (60) verliest 90.000 aan toyboy uit Sri Lanka: "Ik hou nog steeds van hem"

Die liet haar zitten vanaf het moment dat hij zijn baby zag. Hij raadde haar aan om het kindje te doden.

”Hij zei dat hij niet verantwoordelijk was voor het ‘monster’ dat ze gebaard had. Hij wilde dat ze de baby terug naar de duivel bracht omdat hij daar vandaan kwam en thuishoorde.

Ze dacht hij een grapje maakte, maar hij liep weg en kwam nooit meer terug”, klinkt het in een YouTube-filmpje.

Lees ook
Asielzoeker weigert woning in Leiden omdat hij één traptrede teveel moet lopen

Pesterijen
Ook haar dorpsgenoten lachen met haar en de baby en noemen het kindje een ‘alien’. De vrouw leeft nu geïsoleerd en kan niet werken.

Ze kan amper voor zichzelf zorgen, laat staan voor haar baby. Ze weet niet met welke aandoening hij kampt en krijgt geen medische hulp. Het kindje huilt voortdurend omdat hij pijn lijkt te hebben, zo weet Daily Star.

Crowdfunding
Ze hoopt nu via crowdfunding een oplossing te vinden om haar zoontje te redden. Met het geld wil ze medische hulp zoeken in het buitenland.

Rouwende vrouw krijgt twee weken ziekteverlof nadat hond sterft

Oud NASA engineer bouwt grootste waterpistool ooit!