in

Vrouw (48) heeft het grootste achterwerk ter wereld, autorijden is niet meer mogelijk

Iedereen wordt op deze planeet geboren als een uniek individu. We hebben allemaal verschillende omgevingen, interacties en algemene ervaringen gedurende het hele leven.

Ieder mens is mooi op zijn eigen manier, en dat contrast maakt de wereld zo kleurrijk en lieflijk.

Individuen die ontsnappen aan wat velen als ‘normaal’ beschouwen, verdienen ons respect. Het is eng om te doen. Maar sommigen kiezen ervoor om het te omarmen en hebben zelfs een carrière gemaakt van deze unieke levensstijlen.

Een van deze mensen is Mikel Ruffinelli, de vrouw met het grootste achterwerk ter wereld.

Mikel Ruffinelli woont aan de westkust met haar vier kinderen en echtgenoot Reggie. Tot nu toe valt er niets op aan haar leven, maar deze 48-jarige is een wereldrecordhoudster.

Lees ook
Dokter heeft harde boodschap voor Daniëlle van ’t Schip: ‘Nog zes maanden’

Geniet van haar leven
Met haar heupen van ongeveer 8 voet in omtrek heeft ze de grootste billen ter wereld. Het wordt extra opmerkelijk omdat de lengte van Mikel slechts 5’3 is.

In de serie Reel Truth Documentaries vertelt ze over haar leven.

“Ik ben extreem. Ik heb een extreme lichaamsbouw. Ik hou van mijn rondingen, ik hou van mijn heupen, ik hou van mijn attributen”, zegt de 48-jarige, die lijkt te genieten van haar leven.

Het lijdt ook geen twijfel dat ze geniet van haar gigantische kont, ook al levert het wat uitdagingen op.

“Opstaan, langs kleine ruimtes lopen, gaan zitten. Er zijn een paar uitdagingen”, zegt de 48-jarige.

Ze past niet in een normale auto
Ze verdient de kost voornamelijk als levenscoach en als model, maar als de 400 pond wegende moeder van vier kinderen zich door het ouderlijk huis moet verplaatsen, moet ze op verschillende plaatsen opzij stappen om zich te verplaatsen, omdat de gangen niet breed genoeg zijn voor haar. .

Lees ook
GTST-acteur Geert Hoes zeer ernstig ziek: Al 35 kilo afgevallen

Het is ook onmogelijk om de douchedeur te sluiten – en Mikel, die dagelijks ongeveer 5.000 calorieën verbruikt, past niet in een gewone auto.

“Ik heb mijn trucjes”, zegt ze vrolijk over deze hindernissen.

Als houder van ’s werelds grootste achterwerk moet ze vanwege de grotere ruimte een badkamer voor gehandicapten gebruiken.

Houdt van haar enorme kont
Ze neemt ook altijd een speciale stoel mee van huis, omdat openbare zitplaatsen niet altijd de ruimte kunnen bieden die ze nodig heeft.

“Ik zoek vooral plekken op waar ik echt kan zitten.”

Ik moet zeggen dat het geweldig is dat Mikel zo’n gelukkig persoon is en zoveel van zijn leven lijkt te genieten. Haar grote glimlach is een bewijs van haar goede leven. Het brengt me in ieder geval in een goed humeur – en het is ook duidelijk dat ze dol is op haar enorme troef.

Dame van plezier onthuld de meest vreemde verzoeken: “het droop van het plafond af”

Videoland trakteert kijkers op docu over mannen met een grote slang