in

Vrouw (54) dood aangetroffen in bakkerij: Mogelijk zelfmoord door hoge kosten

Vanochtend is er een 54-jarige vrouw dood teruggevonden in bakkerij Mariën aan de Pulsebaan in het centrum van Wechelderzande (Lille). Het Antwerps parket heeft deze voormiddag de onderzoeksrechter gevorderd om het onderzoek te leiden, er wordt uitgegaan van zelfmoord door hoge kosten.

Lees ook
Autodief slaat op de vlucht en valt met gezicht in hondenpoep

Een 54-jarige vrouw werd deze ochtend even voor 8 uur aangetroffen in de kelder van een bakkerij in het centrum van Wechelderzande in de Kempen. De recherche van de politiezone Turnhout ging ter plaatse, en stelde enkele verdachte elementen vast.

Daarop werden het labo en de wetsdokter gevorderd. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de vrouw met geweld om het leven is gekomen. Slachtofferbejegenaars ontfermen zich over de familie van het slachtoffer. De politie heeft een perimeter ingesteld. De Pulsebaan is afgesloten.

Lees ook
Man overleden na aanrijding met trein in Zuidhorn

In de omgeving wordt geschokt gereageerd. “Het was zo’n lieve en vriendelijke vrouw”, zegt Katleen Wens van frituur ‘t Duveltje. “Altijd vrolijk ook. Echt een drama wat haar overkomen is. En ergens ook wel een beetje beangstigend.”

Vermiste Nadia (28) na 8 dagen in goede gezondheid gevonden

Publiekslieveling Jona (27) van SBS-programma Lang Leve de Liefde omgekomen bij ongeluk